Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ennyire emlékezetessé sikerült az esküvője, valakivel hasonlók?
Wow, nem semmi.:D Én csak egy álomban tudnék ennyi mindent elképzelni a nagy napon, ami nem klappol. :D Nemrég tettem is fel egy kérdést esküvői rémálmokkal kapcsolatban. Na, ez még ott is megállná a helyét.
De az éttermet nem értem, hogy csinálhatták ezt?? Melyik étterem volt?
Először is gratulálok, legyetek nagyon boldogok, ha már ilyen kalandosra sikeredett ez a szép szombat:)
Nekünk majd csak jövőre lesz a lagzi, de a hátamon már ígyis feláll a szőr az egésztől, ha ilyen kalandos lesz, mint a tiétek, én biz'Isten férjhez sem megyek:D
Így vicces történettel még nem tudok szolgálni, majd jövőre, de jó volt végig olvasni ezt a kis történetet:)
Ismerve magamat biztosan nem fizettem volna ki a kaját csak 25 főre. Le volt írva a papírra, hogy 25, annyit is kértünk, akkor nem vagyok hajlandó kifizetni. De ha én nem is vagyok elég meggyúzú, akkor hívom apumat. Ő aztán tudja, hogy kell az ilyet kezelni. :D Nem agresszív vagy ilyesmi, nem is szokta felemelni a hangját, de úgy tud hatni az emberekre, hogy utána kétszer is meggondolja a másik, hogy át akarja e verni. :D Jó kis üzletember. :D Jujj most elképzeltem magam előtt. :D
Ja egyébként nem, még nem volt az esküvőnk, de azért remélem ilyesmik nem lesznek.. :)
ezt mind ki lehet küszöbölni: sminket,hajat,körmöt magamnak csináltam, barátnőmmel öltöztem,lagzi meg nem volt,csak szertartás helyette elmentünk nászútra :)))
nem volt feszkó,senki se sértődött meg,és összesen 150e-ből kihoztuk. azóta is boldogan élünk :))
Lagzit nem tartottunk, csak szűk családi körben vacsorát, de az még szűkebb családi kör lett, mint ahogy terveztük, mert az anyósomék és a férjem testvéréék nem tudtak elindulni az esküvőnkre, mert olyan havazás volt feléjük, hogy leáll a közlekedés (február végén) Ennek már több, mint 28 éve. Nálunk meg olyan szélvihar volt, hogy alig tudtunk bejutni a házasságkötő terembe. Legalább sok pénzt nem dobtunk ki a lagzira, tuti, hogy sokan nem tudtak volna eljönni a hóvihar miatt.
A sógornőm az esküvője előtti napon majdnem arcra esett ahogy kiszállt a kocsiból, szerencsére elkapták. Lagzit tartottak: nem azt és nem úgy főzték ahogy kérték, a levesbe való csiga tészta "elkeveredett", délelőtt szaladt a tesóm csiga tésztát venni; nem jött meg az esküvői kocsi, egy ismerőst kértek meg, hogy legyen az ő kocsija a menyasszonyos kocsi, persze a virágdísz sem jött meg, a rokonok díszítették a kocsit nagy kapkodva. Mindez nem volt elég, a varratott ruhája elszakadt a lagzi kellős közepén, biztostűkkel kellett összefogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!