Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ennyire emlékezetessé sikerült az esküvője, valakivel hasonlók?
Figyelt kérdés
Hétvégén volt az esküvőnk,szombaton. Szombat hajnalban már 3kor fent voltam, nem tudtam aludni. Reggel 9re kellett mennem a fodrászhoz, ahova már alapvetően kicsit feszülten indultam. Elmentem előtte Anyukámért, s vele mentünk a fodrászhoz. Ahogy odaértem,mögöttem jöttek, egy autó tolatott a fodrász előtti parkolóból de már későn vettem észre így tettem még egy kört,na szóval magam sem tudom hogyan sikerült de ott állt egy kocsi amit parkolás közben meghúztam. Lényegében nem az az autó sérült, hanem az enyém, az se nagyon csak a festék a jobb hátsó ajtón két centire hajszál véknyan.Bementem a fodrászhoz tömve volt és közöltem valaki kocsijának mentem, de az nem sérült,de adok betétlapot meg mindent ha kér,erre felállt a székről egy 50-60 közti úr,s ahogy megláttam azt hittem a föld elnyel, remegni kezdtem,sírógörcs kerülgetett,hányinger,hasmenés minden,kiment megnézte s rendes volt, mondta,hogy hagyjuk,semmi nem látszik az övén,az enyémet meg töröljük meg, lejön a műanyag okozta csík róla, hát így is lett. Közben viccesen megjegyezte: "Hát végül is én akartam megvárni a menyasszonyt,hogy szemügyre vegyem. Nos,sikerült, igaz nem abban a formában"-egy kicsit megörültem,hogy ok, rendes,de amikor tudatosult bennem,hogy ha a párom észre veszi, lefejez, na akkor még jobban bepánikoltam.És ez csak a kezdet volt...10után kerültem sorra, annak ellenére,hogy úgy volt,senki nem lesz előttem, fél 1re lett kész a hajam,1től meg kezdődött a szertartás. Nagy rohanva felöltöztettek,elindultunk,a pezsgőt otthon hagytuk,az egyik vendég játszotta a sértődöttet, aztán anyám is beduzzogott vmi hülyeségen, a tortánk majdnem megromlott mert az étterembe ahova átvittük nem hűtötték,és majd szétfolyt vágásnál,s mikor megkaptuk a számlát, azt hittem a szívem megáll. Átbsztak minket, 25 főre volt a kaja,pia minden, és duplán számoltak fel mindent!!!????!!!! hiába reklamáltunk,hogy ez mi, miért,hogyan, mindenre találtak vmi magyarázatot. Engem akartak szrul kihozni, h én vagyok a hibás,mert voltam pénteken és 40 főre rendeltem mindent. Ott volt előtte a papír,amire a bűvös 25 fő volt írva,de váltig állította,hogy 40re kellett nekik. Na szóval ki kellett a dupláját fizetni,de arra a helyre biztosan többet nem megyünk. 7-8 körül elment a csapat apraja nagyja aludni,mi meg férjemmel, barátokkal, sógorékkal ivásba kezdtünk. Bántam is tegnap, de komolyan mondom, elég volt a szombati stressz, s már este azt mondtam semmi nem érdekel. Elmondhatom,hogy nekem igazán feledhetetlenre sikeredett az esküvőm, amit persze nem egészen így gondoltam... ja, igen, a kocsit férjem észre se vette, szóval legalább azért most nem fáj a fejem... Valakinek hasonló élményei voltak esetleg? vagy csak az én esküvőm volt ennyire nem is tudom...?? :D2012. máj. 21. 15:48
11/15 anonim válasza:
Hát, a mi esküvőnk is sz@r volt. Sajnos, nem tudok megbékélni vele. Remélem, te elfelejted ezt a sok rosszat, ami történt!
12/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Sajnálom, hogy ilyen dolgok árnyékolták be az esküvőd napját!!! Nekem még nem volt esküvőm, de jövő szeptemberre tervezzük és má előre félek ezektől a problémáktól. Egyetem mellett dolgoztam étteremben, amit tudsz velük tenni, hogy beírsz a panaszkönyvbe, nálunk nagyon féltek ettől a főnökék+ minden étteremben ki van írva, hogy panasz esetén hova fordulhattok. A rendőrség úgysem tesz semmit. Nyugodtan lehet írni egy csinos levelet a fogyasztóvédelemnek. Hidd el, utána kétszer is meggondolják,hogy átvágjanak e valakit. Az ilyen éttermekre rászállnak és lépten nyomon ellenőrizni is fogják őket!! Tudom,hogy nincs kedved vitázni, de sajnos sokan vannak ezzel így, hogy pár ezer forintért nem éri meg ilyenekkel bíbelődni( gondolom a rokonod sem jelentette), lehet te már nem kapod vissza a pénzt, de sokat tennél érte hogy másoknak ne rontsák el így a napját, mint a tiedet! Ja és garatulálok az esküvődhöz és még rengeteg boldog évet kívánok:D:D
13/15 anonim válasza:
Azt hittem valami vicces sztori lesz legalább.
14/15 anonim válasza:
Hát sajnálom. Én egyszer voltam egy vízi esküvőn, és pont a szertartással egy időben találtak egy 2 napos hullát... Szóval mindig lehet rosszabb... :(
15/15 A kérdező kommentje:
igazából már csak nevetünk az egészen. A fogyasztóvédelmet megkeressük,mert bosszantja a "csőrünk", a többi meg már így alakult, és nem lehet rajta változtatni. És igen, ahogy a kedves utolsó írta, lehet rosszabb...
2012. máj. 22. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!