Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért nem értik meg, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg, hogy mi ÍGY szeretnénk az esküvőt, és nem fogunk változtatni a kedvükért?

Figyelt kérdés

Szervezzük az esküvőnket.Nem leszünk sokan,kb 40 fő,kis hangulatos étterem,halk zene a vacsora alatt,utána DJ,olyan zenével,amire lehet táncolni,de nem mulatós,maximum 1-2 ismertebb erejéig.

A szertartásra ketten vonulunk be párommal,mindenki más addigra benn lesz,templomi nem is lesz.

Szerintem ez egy egyszerű átlagos esküvő leírása.

Mégis megy a balhé,már gondolkodom,hogy rokonságot kizárjuk,és csak barátokkal házasodunk.

Amin kötekednek:

Anyósjelölt hisztizik,hogy ő kíséri be páromat,és ő lesz a tanu is egyben,esküvő alatt ő végig párom mellett akar lenni.Ehhez képest a tanu párom legjobb barátja lesz (nekem barátnő),és vacsora alatt is inkább kor alapján lesz ültetés,hozzánk közel a tanuk párjaikkal és még két barát párral lesz.Ismerjük a szülőket,tudjuk miért nem akarjuk magunk mellé ültetni őket.

Mulatóst akarnak,merthogy azt szokás,ráadásul zenekarral.Nekünk eszünkben sincs, a dj-t ismerjük,voltunk már olyan esküvőn,ahol ő zenélt,nagyon jó volt.És nem lesz mulatós,vagy csak 1-2,hisz a társaság nagy része fiatal.

És még a ruhámat nem is látták (nem is fogják az esküvőig),nem a hagyományos habosbabos ruha,hanem egy egyszerű szűk fazonú,de csodaszép ruha.

Miért nem értik meg,hogy ilyenekben nem alkalmazkodunk?

(így is sokmindenben engedtünk már,cukrászda helyett anyós intézheti a sütést sütőasszonyokkal,kaját is segithettek kiválasztani)

2014. febr. 10. 16:16
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Lemaradt: templomi esküvőt hogy nem tartunk, istenkáromlótól kezdve mindennek el lettünk hordva,és hogy így nem is esküvő az esküvő.Holott én ateista vagyok, párom ugyan meg van keresztelve,de ő sem hisz.
2014. febr. 10. 16:17
 2/20 anonim ***** válasza:
59%
ki fizeti az esküvö nagy részét? (ruha, kaja, dj..stb.)
2014. febr. 10. 16:19
 3/20 A kérdező kommentje:

Mi ketten fizetünk mindent,saját keresetből.

30 évesek vagyunk,saját házzal,stb.

És nagy összegeket sem fogunk kapni ajándékba,anyóséktól végképp nem,mert őket még támogatjuk is anyagilag sokszor (nekik ruhát,fodrászt is mi álljuk szerintem).

2014. febr. 10. 16:21
 4/20 anonim ***** válasza:
97%

Akinek nem tetszik, az nem megy el. Ennyi. Ha a párod egyetért veled, és ő is ezt akarja, akkor ennyi. Akinek jó így elmegy, akinek nem az marad. Ez a nap a tiétek lesz. Ezzel nem foglalkoznék!

A templomi esküvő meglehet később is...akár 1 év múlva ha mégis úgy döntenétek hogy szeretnétek.

2014. febr. 10. 16:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Általában, aki a cehhet állja, annak a szava a döntő.

Ha jól emlékszem, még a cigányprímás is annak a nótáját húzza, aki a pénzt fűzte a vonóba! ;-)

2014. febr. 10. 16:25
 6/20 anonim ***** válasza:
82%
az előzőhöz még annyit..egy jó Dj is játszhat olyan zenét, amire a középosztály is jól érzi magát. De ha valaki úgy megy el, hogy azért sem fogja jól érezni magát, akkor így járt. Ha anyós meg nem fizet semmit, nehogy már ő szablya a korlátokat!
2014. febr. 10. 16:25
 7/20 A kérdező kommentje:
Templomi esküvőbe belementem volna,nem hiszek benne,nekem csak pár szép képet jelentene,nem halok bele,de párom nem ment bele,nem fog az anyja kedvére tenni ilyenben.
2014. febr. 10. 16:26
 8/20 A kérdező kommentje:

A dj olyat játszik,hogy tetszeni fog annak aki jól akarja magát érezni.Ahol voltunk és játszott,ott még a 80 éves nagymama is táncolt rá a 3 évessel együtt.Illetve rengeteg zenét hoz,és kívánságokat is lejátszik.

De ismerem a társaságot,nem fognak Bunyós Pityut kérni.

2014. febr. 10. 16:28
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
A Ti esküvőtök, Ti fizetitek, majd elülnek a viharok, ne aggódj. Azt viszont megjegyezném, hogy a sütőasszonyokkal csak jól jártok, nem lehet összehasonlítani az ő süteményeikkel a cukrászdait.
2014. febr. 10. 16:33
 10/20 anonim ***** válasza:
36%

Ha egyed értesz ebben a pároddal, akkor jelezd anyóskának hogy kösz szépen de nem kell a sütijük, rendeltek cukrászdából, és a hiszijének köszönhetően megköszönnétek, ha az esküvőn se jelenne meg.

Mindezt mondjuk telefonon és a mondat végén telefon kinyom.

Ha ebből a "bunkóságból" nem ért hogy fejezze be a hisztit, akkor meg még jobb is, ha nem lesz jelen az esküvőn

2014. febr. 10. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!