Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötéstől számítva meddig lehet a leánykori nevet, a férjezett névre változtatni? Mi a határideje?
Na ez engem is érdekelne...
Én megpróbáltam elintézni a házasságkötés után, amikor szabadságon voltam, de hát ők időpontra dolgoznak az okmányirodában, én meg ezért nem veszek ki szabit...
Decemberben munkanélküli leszek, akkor lesz időm ezekre, de nem tudom, mit fognak szólni, hogy egy fél évvel az esküvő után megyek hozzájuk.
"...de semmi nincs, ha később tudsz csak bemenni elintézni."
Na ilyent ne ajánlj senkinek! Ha egy rendőr igazoltat, akkor mivel az adataidat a központból kéri le, nem fognak egyezni. Ezen a ponton ha nem elnéző, akkor fel fog jelenteni, ha jól emlékszem "Személyi azonosságot igazoló okmányokkal történő visszaélés" miatt. Ugyanolyan érvénytelenné válik az okmány 15 nap után, mintha lejárna az érvényessége.
en nem reg jartam vegig ezt a procedurat.
ha a "ne"-t szeretned azt felvenni pl baloghne kiss laura. azt csak valas elott illetve elhalalozas elott lehet csak.
En hazassag utan 2evvel inkabb csak a vezetek nevet akartam igy nev valtoztatassal megcsinaltam illetek belyeg szukseges hozza. 20 per alatt megvan.
aztan a rosszabbik resze amikor uj szemelyi,lakcimkartya,jogsi stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!