Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehet ezen valahogy változtatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ezen valahogy változtatni?

Figyelt kérdés
Szóval a testvére fiú. És próbáltam már vele megbeszélni, azt mondtam neki, hogy másoktól hallottam, hogy nem kedvel. Azt mondta erre, hogy nem foglalkozik mások véleményével, másszóval tagadott. Azt meg, hogy "lehúzósnak" gondol kétlem mert még nincsenek anyagi problémáink, mert mindeketten a szüleinkkel élünk. Tényleg nem értem! Nagyon aranyosak vagytok!
2010. jún. 6. 01:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Őszintén? Én sem értem,hogy most mit szeretnél megtudni.

Kinek a testvére fiú?A párodé?Ki nem kedvel?és ha nem kedvel akkor mi van? Összedől a világ? Nem kell vele foglalkozni,és idővel majd ő is megbékél..Te mások pletykáiból rakod össze az igazságot? Ez elég nagy baj...

2010. jún. 6. 01:13
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Nekem valahogy nem kerek ez a történet :S
2010. jún. 6. 01:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem számít szerintem sem hogy mit gondol a nemtudom kinek a testvére.te se foglalkozz mások véleményéve :)
2010. jún. 6. 01:14
 4/14 A kérdező kommentje:

Leírtam egy kérdést (történetet) és ez annak a kiegészítése.

Ha azt elolvasátok megértitek! Az a kérdés: 3 éve vagyok együtt a pasimmal, és a testvére ki nem álhat...

2010. jún. 6. 01:17
 5/14 anonim ***** válasza:
61%

jah! hat sz@ard le!

Mi sem tartjuk a ferjem 5 lanytesojabol 3-al a kapcsolatot sot a s.eggfej aposommal sem!

Koncentralj magatokra! Ha Ti jol megvagytok, az a legfontosabb.

Mindenki mas meg a sajat portajan kapirgajlon.

Altalaban aki beleugat mas dolgaba annak van is mit!

2010. jún. 6. 02:24
 6/14 anonim ***** válasza:
61%

jah! hat sz@rd le!

Mi sem tartjuk a ferjem 5 lanytesojabol 3-al a kapcsolatot sot a s.eggfej aposommal sem!

Koncentralj magatokra! Ha Ti jol megvagytok, az a legfontosabb.

Mindenki mas meg a sajat portajan kapirgajlon.

Altalaban aki beleugat mas dolgaba annak van is mit!

2010. jún. 6. 02:28
 7/14 anonim ***** válasza:
haha hat jo ez a renszer ugy egyebkent foleg, hogy 4 percenkent betette, de nekem meg nem mutatott semmit lool
2010. jún. 6. 02:30
 8/14 anonim ***** válasza:
Te beszedtél valamit?
2010. jún. 6. 03:41
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

szia!

Hát min. azért belinkelhetted volna az előző kérdést...azt se tudtam, hogy most miről is van szó?aki nem jár ide fel sokszor, az nézi hogy na most itt miről is van szó? Köszönöm egyébként a magam nevében hogy nagyon aranyosak vagyunk....:))de miért is?:)

2010. jún. 6. 08:45
 10/14 anonim ***** válasza:
61%
nem kell ezzel foglalkozni, én is ki nem állhatom a sógornőmet, a testvéremmel meg akkor találkozom mikor egyedül van. Tisztában van vele, hogy utálom. Lehet így élni, hisz nem vele vagy együtt hanem a testvérével.
2010. jún. 6. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!