Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezen valahogy változtatni?
Őszintén? Én sem értem,hogy most mit szeretnél megtudni.
Kinek a testvére fiú?A párodé?Ki nem kedvel?és ha nem kedvel akkor mi van? Összedől a világ? Nem kell vele foglalkozni,és idővel majd ő is megbékél..Te mások pletykáiból rakod össze az igazságot? Ez elég nagy baj...
Leírtam egy kérdést (történetet) és ez annak a kiegészítése.
Ha azt elolvasátok megértitek! Az a kérdés: 3 éve vagyok együtt a pasimmal, és a testvére ki nem álhat...
jah! hat sz@ard le!
Mi sem tartjuk a ferjem 5 lanytesojabol 3-al a kapcsolatot sot a s.eggfej aposommal sem!
Koncentralj magatokra! Ha Ti jol megvagytok, az a legfontosabb.
Mindenki mas meg a sajat portajan kapirgajlon.
Altalaban aki beleugat mas dolgaba annak van is mit!
jah! hat sz@rd le!
Mi sem tartjuk a ferjem 5 lanytesojabol 3-al a kapcsolatot sot a s.eggfej aposommal sem!
Koncentralj magatokra! Ha Ti jol megvagytok, az a legfontosabb.
Mindenki mas meg a sajat portajan kapirgajlon.
Altalaban aki beleugat mas dolgaba annak van is mit!
szia!
Hát min. azért belinkelhetted volna az előző kérdést...azt se tudtam, hogy most miről is van szó?aki nem jár ide fel sokszor, az nézi hogy na most itt miről is van szó? Köszönöm egyébként a magam nevében hogy nagyon aranyosak vagyunk....:))de miért is?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!