Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ezen valahogy változtatni?
Én is utálom a sógornőmet,a bátyjával csak akkor találkozik,ha kell neki valami,vagy vitetni akarja a seggét valahová.Tisztában van vele,hogy szerintem elmehetne az anyjába.Ő ugyanígy érez.S akkor hova szarjak???
Nem az ő menyasszonya vagyok,hanem a bátyjáé,és a bátyjával élek,nem Vele.A testvérének dirigáljon,én nem vagyok rá kíváncsi,és nem is hagyom.Nagyképű,flegma ku..a.Ennyi.
Lehet ezen valahogy változtatni?
Szóval a testvére fiú. És próbáltam már vele megbeszélni, azt mondtam neki, hogy másoktól hallottam, hogy nem kedvel. Azt mondta erre, hogy nem foglalkozik mások véleményével, másszóval tagadott. Azt meg, hogy "lehúzósnak" gondol kétlem mert még nincsenek anyagi problémáink, mert mindeketten a szüleinkkel élünk. Tényleg nem értem! Nagyon aranyosak vagytok!
Ez a kérdésed, és a kiegészítés. Ebbe nincs benne a te nemed, a párodé se, és az se hogy ki nem kedvel. De nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!