Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságkötéstől számítva meddig lehet a leánykori nevet, a férjezett névre változtatni? Mi a határideje?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 08:31
11/14 anonim válasza:
Én majd egy hónappal az esküvő után csináltattam meg és nem szóltak semmit. A jogsim még mindig nincs kicserélve.
Az első hozzászóló nem tudom, hogy értette, hogy az esküvőig kell a névváltoztatást megcsinálni, hiszen ahhoz kell a házassági anyakönyvi kivonat. Azt meg csak az esküvőn kapod meg.
12/14 anonim válasza:
Első vagyok. Mivel a kérdés így szól: "Házasságkötéstől számítva meddig lehet a leánykori nevet, a férjezett névre változtatni?" én erre válaszoltam, hogy a házasságkötésig kell megmondani, hogy milyen nevet akarsz. Nem azt a kérdést tette fel, hogy meddig kell a dokumentumokat kicserélni. Én arra a kérdésre válaszoltam.
13/14 anonim válasza:
itt tudsz okmányirodába időpontot foglalni, ha szerencséd van, akár ebédszünetben is ki tudsz ugrani.
a "rendőr igazoltat és feljelent" nem olyan valós veszély, nekem volt, hogy fél évig nem voltak érvényes irataim. soha életemben nem igazoltattak.
14/14 anonim válasza:
Szerintem hülyeség a 15 nap. Én vagy három hónap után kezdtem el intézni ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!