Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Még lehet nevet változtatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még lehet nevet változtatni?

Figyelt kérdés

Voltunk az anyakönyvvezetőnél időpontot kérni,papírokat kitölteni stb.

Amikor kérdezték,hogy a házasság után milyen nevet akarok a férjem vezetéknevét az én keresztnevemmel mondtam.

De ha meggondolom magam és máshogy szeretném felvenni leendő férjem nevét még megváltoztathatom?

2010. aug. 9. 07:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2010. aug. 9. 08:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Novemberben lesz az esküvő.Októberben még megyünk egyeztetésre,hogy milyen zene szóljon.Elég akkor szólni,hogy meggondoltam maga a nevemet illetően?
2010. aug. 9. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott kitöltötte a hölgy a papírt és elküldte a központba akkor már nem lehet ha csak újat nem fog küldeni, de akkor gyorsan szolj neki. De a házaság után is bármikor megváltoztathatod azt hiszem 5000 Ft volt régen. Nekem van olyan barátnöm aki házaság után kb 5 évvel azt mondta hogy ö még is csak lánykori nevét használná, és boldog házasok de még is vissza vette lánykori nevét.
2010. aug. 9. 08:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem házasság előtt nem küldik a központba, mert mi van, ha elmarad a frigy?

Ezzel együtt minél előbb szólj.

2010. aug. 9. 08:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 9. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

De pontosan hogy elküldik, ha nem küldenék el akkor bármikor bejelentés nélkül lehetne házasodni.

Ennek a lényege hogy a központban ellenörzik hogy tényleg nem vagytok házasok, hogy minden okmány megfelelö-e stb... és engedélyt adnak a házaságra.

2010. aug. 9. 08:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmiféle központba küldés!! Az anyakönyvvezető maga vizsgálja a feltételeket,okiratokat a jogszabály alapján.Ha még módosítani szeretnéd a házassági neved, mielőbb menj be a vőlegényeddel,mert a jegyzőkönyvet neki is alá kell írnia! egy "anyakönyves "
2010. aug. 10. 13:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!Akkor minél hamarabb bemegyek.Remélem nem fognak nagyon kiakadni.:S
2010. aug. 10. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!