Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előrébb Hoznátok az esküvőt?
Jövő év májusára terveztük esküvőnket. Még semmi sincsen lefoglalva. Nemrég kiderült, hogy apukám nyelőcsövén egy nagyobb szakaszon rákos elváltozás van. Sajnos semmi biztatót nem tudnak mondani az orvosok, azt mondták elkezdik a kemot, sugarat és lesz műtétje is. Többször kihangsúlyozták hogy ez egy halálos betegség.
Mit tennétek? Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz vele.. És abba sem, hogy nem ő kísér az oltárhoz jövőre.
Elkezdtem kattogni a napokban.. lehet idénre előre kellene hoznunk az esküvőt( így valószínűleg nem májusra, talán aug. vége)
A páromnak még ez nem jutott eszébe, és még én sem mondtam neki.
Ti mit tennétek a helyemben?
igen előrehoznám, de nem mondanám meg senkinek miért
de mondok bíztatót, a keresztapukám 1,5 év alatt kijött belőle, igaz sajnos szükség volt gégemetszésre, újra kellett tanulnia beszélnie, de kigyógyult a rákból..
(sajnos egész más okból elhunyt, úgyhogy azt nem tudom megmondani, hogy végleges volt-e, kiújult volna-e, de nem tüntementes, hanem ráksejtmenetes volt 2 évig)
Én biztosan előrehoznám az esküvőt!
Nagyon sajnálom.
Orvostól is meg kell kérdezni,milyen esélyt lát arra hogy nyáron apukád kisérhessen téged.
Van/volt rákos rokonunk,sajnos kivétel nélkül mind leépült nagyon amint kemozni kezdték őket,kimozdulni sem tudtak,csak kórház vagy otthon.Sugár kicsit jobb,mármint kevesebb a mellékhatása,de ugye az orvos tudja mi jobb a betegnek.
Megkérdezném a páromat illetve a szűk családi kört (szüleim és anyósék, meg ha vannak testvérek), és azután döntenék.
Ha egy kicsi esély is van arra, hogy az esküvő időpontjában még apud eltud menni az esküvőre, akkor hozzátok előrébb.
off: papám is rákban halt meg, mikor diagnosztizálták a rákot, pár hetet adtak neki. Elkezdtük tömni C vitaminnal, és egy évet élt még. (Neki a vastagbelén volt rák, de nehezen tudott nyelni, így valszeg a nyelőcsövén is volt, de azt már nem vizsgálták ki)
Van a városunkban olyan alapítvány ami a rákbetegek miatt jött létre, biztos van nálatok is. Papa kapott valami immunerősítőt, káposzta levet itattunk vele (napi 2-3 dl), plusz 1000 mg C vitamin.
5-s vagyok
papám nem kapott kemot!
Hogy te mit teszel azt a pároddal kéne megbeszélni, mert erről nektek kell dönteni.
Én valószínűleg emiatt nem hoznám előbbre. De az csak én vagyok, és nem tartom nagy dolognak az esküvőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!