Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl az esküvőt? :- (
7év után szétmentem a barátommal, aki el is jegyzet még tavaly, csak felbontotta, talált magának egy nálam szebb nőt… Persze jött volna vissza, mert a kis cicababa nem mos, takarít meg főz rá…. Csak hisztizik…
De miután így megalázott, nem fogadtam vissza.
Sajnos hivatalos vagyok egy esküvőre, amin Ő is ott lesz a kis párjával együtt. Engem ez nagyon zavar, ha meg fogom látni Őt és az újdonsült barátnőjét, teljesen készen leszek. Attól félek, hogy ez látszani is fog rajtam…. Mitévő legyek? Sajnos az esküvőre „muszáj” elmennem, mert különben sértődés lenne, nem is kicsi. Sajna nincs új pasim.
Voltatok már hasonló helyzetben? Mit csináltatok?
próbálj keríteni magadnak egy piszok jóképű pasit, aki elkísér a lagzira, persze szigorúan jóbaráti alapon :)
csípd ki magad, smink, ruha, miegyéb, de mindenképp maradj ízléses.
ja, és ne felejts el magasról tenni az exed fejére.
nem tudom ki pontozza le a válaszokat, tök hasznosak.
szerintem is menj el előtte fodrászhoz/sminkeshez/körmöshöz, vegyél egy baromi jó ruhát, csípd ki magad (esetleg ha tudod hogy ő pl. összefogva szerette a hajad, akkor csináltasd meg úgy, ha hullámosan, akkor úgy.. minél jobban tetszél neki), aztán sz..rd le az egész esküvő alatt :D ha van egy helyes ismerősöd megkérheted hogy kísérjen el, és érezd magad nagyon jól! :)
Én képtelen lennék elmenni, biztos a wc-ben zokognék, ez tényleg nagyon rossz helyzet, ráadásul egyedül :(.
Én is azt mondanám amit az elöttem szólók, ha nem lettem volna már hasonló helyzetben, de nálunk egy haláleset sajnos "megoldotta" a helyzetet.
Én megértettem.volna, ha valaki hasonló okok miatt nem jött volna el az esküvõmre.
Persze a legjobb megoldás biztos a nagyon csinos, magabiztos fellépés lett volna, de nekem ez nem ment volna, én is sokat görcsöltem emiatt.
Kitartást kívánok, remélem mielöbb túlleszel rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!