Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl az esküvőt? :- (
7év után szétmentem a barátommal, aki el is jegyzet még tavaly, csak felbontotta, talált magának egy nálam szebb nőt… Persze jött volna vissza, mert a kis cicababa nem mos, takarít meg főz rá…. Csak hisztizik…
De miután így megalázott, nem fogadtam vissza.
Sajnos hivatalos vagyok egy esküvőre, amin Ő is ott lesz a kis párjával együtt. Engem ez nagyon zavar, ha meg fogom látni Őt és az újdonsült barátnőjét, teljesen készen leszek. Attól félek, hogy ez látszani is fog rajtam…. Mitévő legyek? Sajnos az esküvőre „muszáj” elmennem, mert különben sértődés lenne, nem is kicsi. Sajna nincs új pasim.
Voltatok már hasonló helyzetben? Mit csináltatok?
Én is arra gondoltam mint az egyik előttem szóló. Keress egy nagyon helyes pasit, akár meg is beszélheted vele, hogy tegyetek úgy , mint egy pár erre a napra. Légy dögös, csinos:). Ne mutasd, hogy fáj, de nem is kell mézesmázosnak lenni. Ha lehet kerüld őket. Ha ők odamennek akkor köszönj nekik, egyébként nem kell. Viselkedj hidegen, és közömbösen.
Az exed meg fulladjon bele a cicababájába. Látni fogja mit vesztett. És semmiképpen nem szabad ilyennek új esélyt adni, mert úgyse változna meg.
27N
Menj és, és ne foglalkozz vele.
Nekem tuti nem kéne olyan pasi, aki elvárja, hogy kiszolgálják.
Szerintetem meg ne menj el... Megsértődik? Kit érdekel mégis? ELhagyott téged, megalázott, aztán amikor a másikkal nem jött össze, még visszajött volna hozzád?! Hahó, ők a szánalmasak! Miért akarsz odamenni, és jóképet vágni ehhez? Miért akarsz asszisztálni ahhoz, hogy kötnek egy látszat házasságot, és úgyse lesznek boldogok. Semmi se muszáj! Neked van minden jogod megsértődni, és haragudni rájuk, úgyhogy tegyél rá magasról, hogy mit gondolnak. Egyébként ha elmész, akárhogy is mész oda, kicsiped magad,levegőnek nézed, és jóképű srácot hozol... minden férfi szemmel, csak egy szánalmas "majd én megmutatom" próbálkozás lenne, csak úgy sütne a kétségbeesés, egyből levágná az ex, hogy miatta parádézol, és hogy vannak még érzelmek. Nyilván az exed is tudja, hogy nem vagy egy cicababa, így kár erölködni, ha meg meghív az eskövőre akkor napi kapcsolatban lehetettek, tehát nyilván tudja, hogy nincs új párod... Szerintem akár vannak még érzelmek akár nem...ő elvesz egy másik lányt, úgyhogy itt az ideje lezárni ezt a kapcsolatot. Ez pedigy úgy kezdődik, hogy nem vagy része az életüknek (ahogy ők se tiédnek), tehát nem mész el az eskövőre, legfeljebb gratulálsz a házasság tényéhez.
Én biztos nem mennék el az exem eskövőjére, akkor se ha van érzelem, akkor se ha nincs...
Bár valóban nem az ex esküvőjéről van szó, de mégis igaza van a 15-nek!
Szerintem ez a csípd ki magad, vágj jó képet és hozz egy helyes pasit annyira szánalmas megoldás. Miért kell állandóan megjátszani magunkat? Miért kell mindenhez jó képet vágni, mikor belül fáj?
Szerintem ne menjen el inkább az esküvőre a kérdező, vagy csak max. a szertartásra, utána gratuláljon, de a lagzin ne maradjon. Egyébként nem hiszem, hogy ha elmondod őszintén a párnak, hogy az ex és az új nője miatt nem akarsz menni, akkor a pár, ha tényleg szeret és fontos vagy, akkor meg fogja érteni.
12. válasz adónak nagyon igaza van!!
Figyelj! Ha nem mész el 1. lemaradsz egy jeles eseményről, ha "muszály" elmenned akkor nyilván közeli hozzátartozó vagy barátja vagy az ifjú pár valamelyik tagjának, 2. az exed és mindenki más tutira levágja hogy miattuk nem mész el és azt fogják gondolni hogy te otthon bömbölsz, 3. lehet hogy tök jól fogod magad és megismerkedsz valakivel!!! Sipirc az esküvőre, húzd ki magad, mosolyogj, legyél szép és hajrá!!! :))
Az álpasi dolgot felejtsd el, a végén úgyis ki fog derülni, hogy kamu. Én a helyedben elmennék, és végig az ifjú párra koncentrálnék. És persze csini ruci, csini smink alap :). Egy jó barátodat, rokonodat megkérheted, hogy elkísérjen, egyáltalán nem gáz, ha nem olyan értelemben vett pasival mész... ráadásul ha vki olyan megy veled, akit nagyon bírsz, az el fogja terelni a figyelmedet.
Ha viszont tudod, hogy így sem bírod ki, akkor jelents beteget, és lehetőleg ne aznap, hanem pár nappal előtte. Ebben az esetben meg fogják érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!