Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondtam az esküvőt, és most mindenki engem támad. Miért?
5 évig éltünk együtt, majd úgy döntöttünk hogy összeházasodunk. Jövő februárra terveztük. Voltaképpen már az időpont megvolt, a helyet kibéreltük, a ruhára előleget fizettem. Nem nagy lagzi lett volna (olyan 40-50 fő) a meghívókat is pár embernek már elvittük..(a többségnek az ünnepek alatt akartuk átadni)(az összes esküvői költséget mi ketten álltuk)
2 hete rajta kaptam a vőlegényemet egy másik nővel a saját lakásomban a közös ágyunkban. Azt mondta nagyon szeret, de utoljára mielőtt a felesége lennék kirúg a hámból, és utoljára kitombolja magát..(a nő egy régi ismerőse)...Én erre csak annyit mondtam, hogy
-oké...Utoljára tombold ki magad.. Én is ezt fogom tenni, utoljára kitombolom magam.
Majd fogtam, és az összes holmiját összepakoltam, taxit hívtam, és a csomagjait hazaküldtem az anyjához. Majd a nővel együtt őt magát is kidobtam.
Másnap felhívtam mindenkit akit már értesítettünk az esküvőről, hogy ne készüljenek, törölve van. Rövid voltam, nem magyarázkodtam. Csak annyit mondtam, hogy váratlan helyzetek miatt nem lesz esküvő. Gondoltam majd a vőlegény ha akarja elmondja hogy félre kacsintott, mert tombolni volt kedve.
Anyósjelöltemnek sem mondtam többet. Na azóta én vagyok a bunkó, mert szegényke egész nap sír, és hiába könyörög nekem, én egy szívtelen vagyok.. Miért???
Mert inkább nem megyek hozzá, mint hogy évekkel később megcsalt feleség legyek??
Ki tudja mi volt az 5 év alatt.. hányszor tombolt????
Én is pont így tettem volna mint te.Jól tetted!
Biztos tombolt már előtte is,és gondolom a későbbiekben is tombolt volna párszor még!
Pedig neked van igazad !!!!!!!!!!!!!
Semmi értelme nem lett volna hozzámenni .
nagyon is jól tetted!
én is ezt tettem volna
Valoszinüleg a volt pärod nem kürtölte szet a tomboläsät,csak annyit mondott, hogy kidobtad es hogy hüpp hüpp...
Jol tetted hogy kidobtad en sem tettem volna mäskepp.
En mär a kapcsolatom elejen megmondtam a ferjemnek, ha husz ev utän 12 gyerek mellett megcsal akär csak egyszer is, dobom ki mint macskät szarni. 20 ev ide vagy oda
Igazad volt.Vegre egy talpra esett nö
Én azért nem mondtam el senkinek az okokat, mert annak ellenére hogy megalázott nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. Gondoltam majd megmondja ő..A szüleim tudják az igazságot. Meg is értették a döntésemet.
Anyósjelöltem az aki a leghangosabban nyafog, és szid. Már szóltam a fiának, hogy vagy ő tájékoztatja az anyját az okokról vagy én.. Ígérte, hogy mindent elmond az anyjának csak eddig azért nem mondta, mert remélte, újra együtt leszünk..
Én nem vagyok híve annak, hogy minden semmiségért elválnak a párok. De ebben az esetben neked van igazad.
Sőt! Éppen itt van a fiam is, és ő is igazat ad neked.
A többiek majd megbékélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!