Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondtam az esküvőt, és most mindenki engem támad. Miért?
5 évig éltünk együtt, majd úgy döntöttünk hogy összeházasodunk. Jövő februárra terveztük. Voltaképpen már az időpont megvolt, a helyet kibéreltük, a ruhára előleget fizettem. Nem nagy lagzi lett volna (olyan 40-50 fő) a meghívókat is pár embernek már elvittük..(a többségnek az ünnepek alatt akartuk átadni)(az összes esküvői költséget mi ketten álltuk)
2 hete rajta kaptam a vőlegényemet egy másik nővel a saját lakásomban a közös ágyunkban. Azt mondta nagyon szeret, de utoljára mielőtt a felesége lennék kirúg a hámból, és utoljára kitombolja magát..(a nő egy régi ismerőse)...Én erre csak annyit mondtam, hogy
-oké...Utoljára tombold ki magad.. Én is ezt fogom tenni, utoljára kitombolom magam.
Majd fogtam, és az összes holmiját összepakoltam, taxit hívtam, és a csomagjait hazaküldtem az anyjához. Majd a nővel együtt őt magát is kidobtam.
Másnap felhívtam mindenkit akit már értesítettünk az esküvőről, hogy ne készüljenek, törölve van. Rövid voltam, nem magyarázkodtam. Csak annyit mondtam, hogy váratlan helyzetek miatt nem lesz esküvő. Gondoltam majd a vőlegény ha akarja elmondja hogy félre kacsintott, mert tombolni volt kedve.
Anyósjelöltemnek sem mondtam többet. Na azóta én vagyok a bunkó, mert szegényke egész nap sír, és hiába könyörög nekem, én egy szívtelen vagyok.. Miért???
Mert inkább nem megyek hozzá, mint hogy évekkel később megcsalt feleség legyek??
Ki tudja mi volt az 5 év alatt.. hányszor tombolt????
Kamu:
"Majd fogtam, és az összes holmiját összepakoltam, taxit hívtam, és a csomagjait hazaküldtem az anyjához. Majd a nővel együtt őt magát is kidobtam. "
Nézzük időrendben: összepakoltad a holmiját. Most tekintsünk el attól, hogy ha esküvő előtt álltok, akkor bizonyára nem átmeneti vendég a lakásban, és rengeteg cucca lehet a párodnak. Szóval te ezt mind összepakoltad, taxit hívtál, odaadtad a sofőrnek, kifizetted a taxit, mivel csak a csomag ment utas nélkül.
Ezalatt a pasi és a nő a lakásban várakoztak, és nézték, ahogy pakolsz.
Majd te egyedül kidobtál két embert.
Ez csak a filmekben van így aranyom.
Miert lenne kamu?
Ha velem tett volna ilyet egy pasi, en is tudtam volna annyira ideges lenni, hogy kidobjam MINDEN alkatreszevel együtt. Hidd el nem lehetetlen.
"A pasi meg csak nezte?" Megis mit tudna tenni, ha nem az ö lakäsa?
Nem azért kamu, mert kidobta a kérdező a cuccát, hanem mert ez teljesen életszerűtlen.
Összepakolni a cuccait nem 5 perc. Addig a pasi kávézott?
A nő meg ottmaradt vele, ahelyett, hogy lelépett volna, hogy elkerülje a cirkuszt?
Ha meg nem a pasi lakása, akkor biztos nem várja meg, hogy kidobják, hanem megőrizve a maradék méltóságát, önként befejezi az összepakolást, és távozik.
Gondolod, hogy a pasi végignézte, ahogy a kérdező a cuccát odaadja egy taxisnak? Se el nem kéri a pasi a cuccokat, se be nem ül a taxiba?
Életszerűtlen.
Szerintem egyetlen épeszű pasi sem viszi haza a kúrópajtiját a saját ágyában...ez nagyon amatőr lépés! Tuti lebukással!
Szóval mi történt valójában? Unatkozol ma délután? ;-)
ma 21:25
Miért lenne kamu.. Mivel nem akartam regényt írni, így nagyjából írtam le mi volt a szitu. Rajtad kívül mindenki felfogta, hogy az "összepakoltam a holmiját" nem az összes holmit jelentette, hanem ami éppen a kezembe került. Mondjuk mérgemben 3-4 szatyornyi. A többit értelemszerűen elvitte, elvitettem az anyjához. Rajtad kívül nyilván mindenki megértette, hogy nem 5 perc alatt rámoltam ki.. Oké..összes holmit írtam, mert ma már nincs semmi cucca itt..A másik.. Lehet leírva te úgy olvastad, hogy pakolás után dobtam ki őket.. Rajtad kívül mindenki el tudja képzelni, hogy ez nem mosolyogva zajlott, nyilván volt kiabálás, vita, és az "összepakoltam a holmiját" közben őket is kidobtam. Egyszerre zajlott az egész szinte... A taxival mentek el ők is.. Gondolom te még nem vitáztál, nem voltál olyan mérges, elkeseredett, becsapott, hogy ne tudd miképpen zajlik egy ilyen válás..
Lehet neked kamu.. lelked rajta.. Bár nem tudom miért írnék ilyet, és miért fáj még most is, miért érzem még ma is megalázva magam.. De te csak hidd hogy kamu...
ma 21:48
Azért vitte haza, mert úgy volt, hogy 4 napig Londonban leszek. Üzleti ügyben. De mivel a második nap nem jött össze az üzlet így korábban hazatudtunk menni. Én meg nem jeleztem előre, hogy 2 nappal korábban érek haza..Gondoltam meglepem..
ma 21:54
Csak hiszed hogy nincs olyan épeszű ember aki a nőjét az otthonába viszi. Pár éve az én férjem is így bukott le. Délutánra mentem dolgozni, ami azt jelentette, hogy este 10 -ig meló, majd 1 óra utazás, és este 11-re otthon leszek. Csak azt nem vette számításba, hogy a munkahelyemen kisebb balesetem lett, és hazaküldtek, hogy pihenjek. Én meg otthon rajta kaptam, hogy a szomszédasszonykával kefélnek az ágyban...
Nem kamu a kérdés, mert tényleg oltári vita tud lenni ilyenkor, és már az ember nem is tudja mit csinált előbb. Kidobtam őket? vagy a cuccokat hajítottam ki?? Akart menni a ribi? vagy én hajítottam ki???
"Én meg nem jeleztem előre, hogy 2 nappal korábban érek haza..Gondoltam meglepem.."
Nos... Jól meglepted őt is meg magad is!
Először azt írod, hogy elküldted a cuccait az anyjához taxival, majd kidobtad őket is.
Utána már úgy fogalmazol, hogy összepakoltál, és a párod elment a cuccával az anyjához taxival.
Eléggé ellentmodásba keveredtél... És nem ez az egyetlen ellentmondás. Szóval eléggé kamuszagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!