Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ajánlgat mindenki randa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ajánlgat mindenki randa ruhát a plus size menyasszonyoknak?

Figyelt kérdés

Tényleg tisztelet a kivételnek, de ezt látom.

Mondják, hogy nyakba akasztóst vegyenek föl, hát nem tudom... szerintem ez az egyik, amit csak vékonyaknak szabadna hordani, mutatok pár - szerintem elrettentő - példát.

[link]

[link]

Akkor itt van a többi ami szerintem borzalmas, mégis nyomatják szegény husi hölgyeknek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ezek borzalmasak!

Esküszöm, nem indulatkeltésből írom, de megszavaznátok így névtelenül, hogy kinek tetszenek ezek, és kinek nem?

Összegyűjtöttem párat, majd bemásolom, amik szerintem csinosak. :)

2013. jún. 12. 18:46
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem szépek ezek a ruhák.
2013. jún. 12. 18:49
 2/37 anonim ***** válasza:
29%
Tényleg undorító ruhák. Előnyösebb kéne a duciknak.
2013. jún. 12. 18:53
 3/37 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, itt a probléma nem a ruhákkal van (azok nagyon szépek, ízlésesek), hanem azzal, hogy bár túlsúlyhoz ez a fazon előnyös, azt sokan elfelejtik, hogy emellé a MATT és KÖNNYŰ anyagok illenek, nem pedig fényes és nehéz, ami kövérít, hiába megfelelő a ruha fazonja.
2013. jún. 12. 18:54
 4/37 anonim ***** válasza:
92%
Nekem az utolsó három tetszik. Főleg a kék virágos és az utána következő.
2013. jún. 12. 18:55
 5/37 anonim ***** válasza:
45%
Egyetértek a kérdezővel, ódivatúak és öregesek a ruhák. Szerintem aki teltebb, annak érdemes varratni. Mert a konfekcióruhák, még ha fűzősek is, igazából a vékony alkatú lányokon állnak jól. Egyik esküvői kiállításon elborzadva néztem, ahogy beletuszkolta magát a molett lány a fűzős pántnélküli ruhába, és a karja nem volt túl szép, meg mintha gúzsba kötötték volna. Egy molettebb lánynak figyelnie kell arra, mit hangsúlyozzon - de ez igaz pl. arra is, akinek kicsi vagy nagy keble van, vagy alacsony, stb. - és szerintem érdemes varrónőt keresni.
2013. jún. 12. 19:04
 6/37 tetris ***** válasza:
58%
Látjátok kedves nőtársak ez itt a baj, hogy a 45 kilós, 180 centi magas nőkön még a WC ajtó is jól áll. Aki meg 80 kilós, azon meg semmi.
2013. jún. 12. 19:06
 7/37 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ezek még tűrhető ruhák. Én attól kapok frászt, ha egy nagy mellű, duci nő pánt nélküli ruhát választ, aztán egész nap huzogatja, mert majd' kibuggyan belőle a melle.
2013. jún. 12. 19:07
 8/37 A kérdező kommentje:

Mindenesetre bemásolom az én kedvenceimet, hangsúlyozom ezek az én kedvenceim ízlések és pofonok :) (mint ahogy nekem se tetszenek a fentiek, nektek sem kell tetsszenek ezek :))

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(csak ez az utolsó fehérben)

Amúgy sok hasonlít, ezért elnézést :)

2013. jún. 12. 19:08
 9/37 A kérdező kommentje:
Tényleg a pánt nélkülieket kihagytam! Na az is csak nagy ritkán állnak jól a duciknak. Van 1-2 példa mikor igen, de ritka.
2013. jún. 12. 19:11
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezek tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 12. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!