Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ajánlgat mindenki randa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ajánlgat mindenki randa ruhát a plus size menyasszonyoknak?

Figyelt kérdés

Tényleg tisztelet a kivételnek, de ezt látom.

Mondják, hogy nyakba akasztóst vegyenek föl, hát nem tudom... szerintem ez az egyik, amit csak vékonyaknak szabadna hordani, mutatok pár - szerintem elrettentő - példát.

[link]

[link]

Akkor itt van a többi ami szerintem borzalmas, mégis nyomatják szegény husi hölgyeknek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ezek borzalmasak!

Esküszöm, nem indulatkeltésből írom, de megszavaznátok így névtelenül, hogy kinek tetszenek ezek, és kinek nem?

Összegyűjtöttem párat, majd bemásolom, amik szerintem csinosak. :)

2013. jún. 12. 18:46
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Bunkóskodni nem kell, nem erről szól a kérdés! Többieknek köszönöm a választ, mindenkit felértékeltem :)
2013. jún. 12. 22:31
 32/37 anonim ***** válasza:
60%

Bunkóskodás?

Hát mi az a "plus size"? Ettől talán változik a helyzet?

Akkor legyen túlsúlyos vagy testes.

2013. jún. 13. 08:11
 33/37 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként azért ajánlanak nyakbaakasztósat, mert az optikailag keskenyíti a vállakat.

Ha egy ruhának van válla, sőt ujja, akkor az még jobban szélesít. (Főleg, amikor még buggyos is a vállrész.)

De egy dagi nő minden ruhában dagi. Lehet szépíteni meg finomítani a dolgon, de tény, hogy viccesen néznek ki hercegnő ruhában.

Ha én "plász szájz" lennék, akkor inkább egy izléses kosztümben lennék, és nem röhögtetném ki magam.

2013. jún. 13. 08:14
 34/37 anonim ***** válasza:
hát mondhatni, hogy én valóban igazi plus size menya voltam, és utálom némelyik ruhát, de szerintem ezek annyira nem rémesek. Az 5-ből a 2. tényleg borzalmas, fehér póló szoknyával, de a többi annyira nem vészes szerintem.
2013. jún. 13. 14:12
 35/37 anonim ***** válasza:
68%

"Ha én "plász szájz" lennék, akkor inkább egy izléses kosztümben lennék, és nem röhögtetném ki magam."

Micsoda frappáns ötlet hurkának öltözni! Pfff... XD Maximum öt kiló felesleg van rajtam mégis kosztümből a legnehezebb olyat találni, ami nem néz ki rajtam röhejesen. Nem biztos, hogy ez a legjobb lehetőség az esküvőre.

2013. jún. 13. 14:22
 36/37 anonim ***** válasza:

Az 5 kiló feleslegtől max. túlsúlyos vagy, de inkább csak erős alkatú. Nem kövér vagy plus size.

Én a tehénkékre mondom, hogy dagadt.

2013. jún. 13. 15:53
 37/37 anonim ***** válasza:

Tényleg szörnyűek a kérdésben feltett ruhák. Illetve benne a nők. Az a baj, hogy egy 150 kilós nőn nem lehet eltakarni az eltakarni valót, mindenben látszik az alkata. Én is plus size vagyok, 177/73, de én még tudok olyan ruhát felvenni hogy az összenyomjon bizonyos helyeken. A nálam vékonyabbaknak akiknek mellük és fenekük van, minden jól áll.

Az a fontos hogy a menyasszony úgy érezze hogy ő a legszebb, úgyis lesz valaki akinek nem tetszik.

2013. jún. 14. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!