Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ajánlgat mindenki randa ruhát a plus size menyasszonyoknak?
Tényleg tisztelet a kivételnek, de ezt látom.
Mondják, hogy nyakba akasztóst vegyenek föl, hát nem tudom... szerintem ez az egyik, amit csak vékonyaknak szabadna hordani, mutatok pár - szerintem elrettentő - példát.
Akkor itt van a többi ami szerintem borzalmas, mégis nyomatják szegény husi hölgyeknek:
Szerintem ezek borzalmasak!
Esküszöm, nem indulatkeltésből írom, de megszavaznátok így névtelenül, hogy kinek tetszenek ezek, és kinek nem?
Összegyűjtöttem párat, majd bemásolom, amik szerintem csinosak. :)
Bunkóskodás?
Hát mi az a "plus size"? Ettől talán változik a helyzet?
Akkor legyen túlsúlyos vagy testes.
Egyébként azért ajánlanak nyakbaakasztósat, mert az optikailag keskenyíti a vállakat.
Ha egy ruhának van válla, sőt ujja, akkor az még jobban szélesít. (Főleg, amikor még buggyos is a vállrész.)
De egy dagi nő minden ruhában dagi. Lehet szépíteni meg finomítani a dolgon, de tény, hogy viccesen néznek ki hercegnő ruhában.
Ha én "plász szájz" lennék, akkor inkább egy izléses kosztümben lennék, és nem röhögtetném ki magam.
"Ha én "plász szájz" lennék, akkor inkább egy izléses kosztümben lennék, és nem röhögtetném ki magam."
Micsoda frappáns ötlet hurkának öltözni! Pfff... XD Maximum öt kiló felesleg van rajtam mégis kosztümből a legnehezebb olyat találni, ami nem néz ki rajtam röhejesen. Nem biztos, hogy ez a legjobb lehetőség az esküvőre.
Az 5 kiló feleslegtől max. túlsúlyos vagy, de inkább csak erős alkatú. Nem kövér vagy plus size.
Én a tehénkékre mondom, hogy dagadt.
Tényleg szörnyűek a kérdésben feltett ruhák. Illetve benne a nők. Az a baj, hogy egy 150 kilós nőn nem lehet eltakarni az eltakarni valót, mindenben látszik az alkata. Én is plus size vagyok, 177/73, de én még tudok olyan ruhát felvenni hogy az összenyomjon bizonyos helyeken. A nálam vékonyabbaknak akiknek mellük és fenekük van, minden jól áll.
Az a fontos hogy a menyasszony úgy érezze hogy ő a legszebb, úgyis lesz valaki akinek nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!