Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ajánlgat mindenki randa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ajánlgat mindenki randa ruhát a plus size menyasszonyoknak?

Figyelt kérdés

Tényleg tisztelet a kivételnek, de ezt látom.

Mondják, hogy nyakba akasztóst vegyenek föl, hát nem tudom... szerintem ez az egyik, amit csak vékonyaknak szabadna hordani, mutatok pár - szerintem elrettentő - példát.

[link]

[link]

Akkor itt van a többi ami szerintem borzalmas, mégis nyomatják szegény husi hölgyeknek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ezek borzalmasak!

Esküszöm, nem indulatkeltésből írom, de megszavaznátok így névtelenül, hogy kinek tetszenek ezek, és kinek nem?

Összegyűjtöttem párat, majd bemásolom, amik szerintem csinosak. :)

2013. jún. 12. 18:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
89%
Igen tényleg ízlések és pofonok. Szerintem ezek a ruhák igénytelenek, olyan összecsapott hatást keltenek, némelyik olyan mint egy kombiné. (egyébként molett vagy és keresed a megfelelő ruhát?)
2013. jún. 12. 19:11
 12/37 A kérdező kommentje:
Á nem keresek én semmit, csak egy másik kérdés miatt merült fel bennem :)
2013. jún. 12. 19:12
 13/37 anonim ***** válasza:
95%

Látom, másoltunk be ugyanolyat. :)

Az egyébként kevés, ha önmagában szép a ruha és/vagy jól néz ki a molett modellen. Mindenkinek más az alakja.

Pl. egy pocakosabb nő, akinek vékony a karja, és formás a vádlija, teljesen más ruhában lesz csinos, mint akinek a dereka vékonyabb, de vaskosabb a karja és a lába. Az sem szentírás, hogy lehet bátran hangsúlyozni a dekoltázst.

Egyébként meg Magyarországon olyan ruhát veszel/kölcsönzöl, amilyen van, nem amilyet szeretnél.

Vagy varratsz.

Ettől függetlenül szépek a ruhák.

2013. jún. 12. 19:14
 14/37 tetris ***** válasza:
81%
Az utolsó sorozatból a rakott szoknyás nagyon szép, és karcsúsít is. A többi nekem nem annyira tetszett.
 15/37 anonim ***** válasza:
92%

Alacsony vagyok problémás alkatú nagyon erős combban és fenékben a vállaim sem egyformák kész rémálom lenne esküvői ruhát találni (sima egyszerű nadrágot is az)

Rajtam ezek közül egyik sem állna jól de a ruhákat nem tartom borzalmasnak vagy pl előnytelennek:) 2 kivételével még tetszettek is:)

próbálok belegondolni miért ajánlják a nyakba akasztós ruhákat:) a következőkre jutottam de ez lehet hülyeség (sose voltam még menyasszonyi ruhában:) )

1 egy duci nőnek jóesetben nagyobb mellei vannak egy pánt nélküli /vékony pántos ruha nem tart eléggé

2 egy duci nőnek lehet vastagabb a karja és

pont azt szokták mondani hogy a világos színek így a fehér is nagyobbnak láttatja a problémás területet

nagyon kíváncsi vagyok arra ami szerinted előnyösen áll egy ducinak:)

16/37 anonim ***** válasza:
64%
Azt linkelte másodjára. Ami neki tetszik.
2013. jún. 12. 19:16
 17/37 anonim ***** válasza:
81%

A 8-asnál felsoroltak közt is vannak szépek, nekem a negyediktől lefele tetszenek, az elsők nem annyira.

4. voltam.

2013. jún. 12. 19:18
 18/37 A kérdező kommentje:

Na mindegy, ezen is látszik mennyire különböznek az ízlések :D

És amúgy igaza van annak, aki azt mondja minden duci hölgy alakja más, mindenkinek más áll jól. És annak is igaza van aki azt írta matt ruhák kellene, ebben maximálisan egyet értek :D

2013. jún. 12. 19:18
 19/37 anonim ***** válasza:
80%

Vannak azért közöttük jók is.

Akárhogy is vesszük, nincs a világon az a ruha, ami ugyanúgy állna egy duci hölgyön, mint egy karcsún.

2013. jún. 12. 19:19
 20/37 anonim ***** válasza:
64%
Nekem a fentiek jobban tetszenek.
2013. jún. 12. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!