Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Divat még a menyasszonyoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Divat még a menyasszonyoknak a kesztyű?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszenek, csak úgy vettem észre, hogy mostanában nem divat. Nagyon gáz lenne, ha nekem lenne? Esetleg linkelnétek olyat, ami nektek tetszik?

2012. júl. 24. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nyugodtan lehet. Itt nem a divatról szól ez a dolog, az a lényeg hogy mindkettőtöknek jólegyen.
2012. júl. 24. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Ha minden nő a divat szerinti esküvőt tartaná, mind egyforma lenne, és nem lenne semmi személyes benne.

Vannak hagyományos dolgok, amiken le kell magasról tojni a divatot, és nem birkaként követni, hanem a tradíciót összehangolni az egyéniségeddel, a divatról meg jó magasról xarni. Na, pontosan ilyen dolog az esküvő. Nem bemutatod magadat, hanem hozzámész a szeretett férfihoz. Ha valaki ezt divat szerint teszi és nem szíve szerint, sajnálom a leendő férjét.

2012. júl. 24. 21:27
 3/10 anonim válasza:
71%

Szerintem az a klasszikus hosszú selyem az már kicsit ódivatú.

Viszont vannak nagyon szépek,ezek nekem nagyon tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 24. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Ha már kesztyű, akkor én a klasszikus típusok mellett voksolok.

[link]

[link]

[link]

Amit viszont én személy szerint rondának találok, de Magyarországon nagyon "divat" ez a típus. Nekem mindig az jut eszembe, hogy bemutat a menyasszony.

[link]

2012. júl. 24. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Jaj, gyonyoruek ezek az ujjas kesztyuk, nekem is nagyon tetszenek. A kerdesre valaszolva szerintem nagyon is divat!En is nagyon szeretnek. De azt nem tudom, hogy akkor a gyurut arra kell felhuzni? Vagy olyankor le kell venni a kesztyut?
2012. júl. 24. 23:25
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Divat vagy nem divat, ha tetszik miért ne vehetnéd fel?! Egyáltalán nem gáz, és nekem is nagyon tetszenek, viszont csak az 5ujjas, amit oda kell biggyeszteni a középső ujjunkra, annak értelmét nem látom, és tényleg olyan "bemutatós". :-)

És Kedves 5-ös, természetesen le kell venni, nyilván nem arra húzzátok a gyűrűt :D

Van ahol egész szertartás alatt leteszi a menyasszony, és olyat is láttam már, aki a gyűrűhúzáskor. Ez is egyéni...

2012. júl. 25. 06:16
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Na meg van amelyik ruhához nem illik.

Én is szerettem volna, de megbízható ember mondta, hogy az én ruhámhoz és fátyolos fejdíszemhez nem illik a kesztyű. Nem azért mert sok, hanem mert olyan stílusú a ruhám, ami nem "bírja el" a kesztyűt.

2012. júl. 25. 11:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. A ruhám egyszerű lesz, szerintem jól mutatna vele egy kesztyű.
2012. júl. 25. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Nekem olyan volt amit "bemutatósnak" hívtok (bár kicsit finomabb mintával) és mindenki ámuldozott hogy milyen szép voltam a nagy napon. De megértem hogy nem mindenkinek tetszik végülis... Szerintem azt vegyen fel mindenki ami neki tetszik, kit érdekel a divat?
2012. júl. 25. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem ez tetszik, vagyis talán ha kicsit hosszabb lenne, könyökig...

eszembe sem jutott eddig a kérdésig a kesztyű, de most megfogott

2012. júl. 30. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!