Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Divat még a menyasszonyoknak a kesztyű?
Ha minden nő a divat szerinti esküvőt tartaná, mind egyforma lenne, és nem lenne semmi személyes benne.
Vannak hagyományos dolgok, amiken le kell magasról tojni a divatot, és nem birkaként követni, hanem a tradíciót összehangolni az egyéniségeddel, a divatról meg jó magasról xarni. Na, pontosan ilyen dolog az esküvő. Nem bemutatod magadat, hanem hozzámész a szeretett férfihoz. Ha valaki ezt divat szerint teszi és nem szíve szerint, sajnálom a leendő férjét.
Divat vagy nem divat, ha tetszik miért ne vehetnéd fel?! Egyáltalán nem gáz, és nekem is nagyon tetszenek, viszont csak az 5ujjas, amit oda kell biggyeszteni a középső ujjunkra, annak értelmét nem látom, és tényleg olyan "bemutatós". :-)
És Kedves 5-ös, természetesen le kell venni, nyilván nem arra húzzátok a gyűrűt :D
Van ahol egész szertartás alatt leteszi a menyasszony, és olyat is láttam már, aki a gyűrűhúzáskor. Ez is egyéni...
Na meg van amelyik ruhához nem illik.
Én is szerettem volna, de megbízható ember mondta, hogy az én ruhámhoz és fátyolos fejdíszemhez nem illik a kesztyű. Nem azért mert sok, hanem mert olyan stílusú a ruhám, ami nem "bírja el" a kesztyűt.
nekem ez tetszik, vagyis talán ha kicsit hosszabb lenne, könyökig...
eszembe sem jutott eddig a kérdésig a kesztyű, de most megfogott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!