Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért ajánlgat mindenki randa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ajánlgat mindenki randa ruhát a plus size menyasszonyoknak?

Figyelt kérdés

Tényleg tisztelet a kivételnek, de ezt látom.

Mondják, hogy nyakba akasztóst vegyenek föl, hát nem tudom... szerintem ez az egyik, amit csak vékonyaknak szabadna hordani, mutatok pár - szerintem elrettentő - példát.

[link]

[link]

Akkor itt van a többi ami szerintem borzalmas, mégis nyomatják szegény husi hölgyeknek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ezek borzalmasak!

Esküszöm, nem indulatkeltésből írom, de megszavaznátok így névtelenül, hogy kinek tetszenek ezek, és kinek nem?

Összegyűjtöttem párat, majd bemásolom, amik szerintem csinosak. :)

2013. jún. 12. 18:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
91%
jobban belegondolva csak az a fontos hogy a menyasszony jól érezze magát a ruhájában:) és lehetőleg a vőlegény úgy érezze hogy az ő kis felesége számára a legszebb:)
2013. jún. 12. 19:23
 22/37 A kérdező kommentje:
Na meg maradéktalanul, még egy vékony menyasszony se tud mindenkinek megfelelni, ilyenek az emberek :) Inkább saját magának feleljen meg az ember tényleg :D
2013. jún. 12. 19:26
 23/37 anonim ***** válasza:
66%
EGyetértek a 4.válaszolóval,az utolsó 3 ruha szép,és slankit !:-)
2013. jún. 12. 19:29
 24/37 anonim ***** válasza:
74%

azok közt amit te linkeltél az előnyözök közt volt amit már évekkel ezelőtt kinéztem hogy hmm ebben még el is tudnám képzelni magam:)

de volt olyan is ami lehet hogy előnyös de egy sima ruhának tűnt vagy hálóingnek:)

na most a nagy napon nem szeretnék olyanban lenni ami hálóingre hasonlít:D

szóval nagyon ízlések és pofonok:)

2013. jún. 12. 19:31
 25/37 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nekem azért nem tűnik hálóingnek, meg pucéran, vagy bugyiban alszok :D hidegben felkapok néha egy otthoni pólót :)
2013. jún. 12. 19:37
 26/37 anonim ***** válasza:
nekem is azok tetszenek, amik a kérdezőnek is. a kérdésben linkeltek egyáltalán nem, és egyetértek a válaszadókkal, akik szerint a fényes, merev anyagok csak rontják a hatást.
2013. jún. 12. 20:31
 27/37 anonim ***** válasza:
A kérdésben linkeltek az arányosan ducibbaknak állnak jól, tehát, akiknek van szép derekuk. A kérdezőnek tetsző linkek pedig főleg azoknak, akiknek hastájékon van fölöslegük. Az, hogy kinek mi tetszik természetesen szubjektív, egy duci menyasszony is el tudja dönteni, hogy az ő alakjához mi mutat előnyösen. A nyakba akasztós fazont egyébként szerintem azért ajánlják, mert hangsúlyozza a homokóra alakot, akinek nem olyan annak mindegy. Amúgy szerintem a fazon sokkal inkább számít mint a ruha anyaga.
2013. jún. 12. 20:41
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

A nyakba akasztós nyújtja az alakot, de nem oldja meg a legnagyobb problémát az ilyen lakatú lányok nagytöbbségénél: a karokat. Nekem azok tetszenek (a kérdésben linkeltek közt egyedül az utolsó), amelyek csipkéval, vagy bármivel fedik a karokat.

A kérdező kedvencei majdnem kivétel nélkül görögös szabásúak, amelyek egy alacsony és duci lánynak nagyon nem előnyös. Élőben, 3d-ben szerintem a kérdező is kiábrándulna belőlük, hiszen kövérítenek rendesen. Az biztos, hogy könnyű, laza, matt anyag a nyerő, de nagyon fontos a derék hangsúlyozása.

Én simán el tudnék képzelni egy hasonló szabású (kis változtatással azért, hogy ne legyen ennyire tapadós) és mintázatú ruhát a fehér és egy fehéres/pasztel/markáns szín árnyalatban:

[link]

2013. jún. 12. 20:59
 29/37 anonim ***** válasza:

Nézzétek, ez egy tipikusan jó példa lehetne. Persze teljesen más anyagból, rövid ujjal. Ami fekete, az lehetne egy dekoltátabb csipke berakás (nem átlátszó), a Fehér rész pedig egy markánsabb szín (ami passzol az esküvő stílusához), vagy éppen fordítva. Tök jó szabása van, simán lehetne hosszabb is a szoknyarész. Szerintem.:)

[link]

(nem vagyok KK fan, sőt)

2013. jún. 12. 21:04
 30/37 Snooch ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ez a ruha valami meseszép! :)

[link]

2013. jún. 12. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!