Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ajánlgat mindenki randa ruhát a plus size menyasszonyoknak?
Tényleg tisztelet a kivételnek, de ezt látom.
Mondják, hogy nyakba akasztóst vegyenek föl, hát nem tudom... szerintem ez az egyik, amit csak vékonyaknak szabadna hordani, mutatok pár - szerintem elrettentő - példát.
Akkor itt van a többi ami szerintem borzalmas, mégis nyomatják szegény husi hölgyeknek:
Szerintem ezek borzalmasak!
Esküszöm, nem indulatkeltésből írom, de megszavaznátok így névtelenül, hogy kinek tetszenek ezek, és kinek nem?
Összegyűjtöttem párat, majd bemásolom, amik szerintem csinosak. :)
azok közt amit te linkeltél az előnyözök közt volt amit már évekkel ezelőtt kinéztem hogy hmm ebben még el is tudnám képzelni magam:)
de volt olyan is ami lehet hogy előnyös de egy sima ruhának tűnt vagy hálóingnek:)
na most a nagy napon nem szeretnék olyanban lenni ami hálóingre hasonlít:D
szóval nagyon ízlések és pofonok:)
A nyakba akasztós nyújtja az alakot, de nem oldja meg a legnagyobb problémát az ilyen lakatú lányok nagytöbbségénél: a karokat. Nekem azok tetszenek (a kérdésben linkeltek közt egyedül az utolsó), amelyek csipkéval, vagy bármivel fedik a karokat.
A kérdező kedvencei majdnem kivétel nélkül görögös szabásúak, amelyek egy alacsony és duci lánynak nagyon nem előnyös. Élőben, 3d-ben szerintem a kérdező is kiábrándulna belőlük, hiszen kövérítenek rendesen. Az biztos, hogy könnyű, laza, matt anyag a nyerő, de nagyon fontos a derék hangsúlyozása.
Én simán el tudnék képzelni egy hasonló szabású (kis változtatással azért, hogy ne legyen ennyire tapadós) és mintázatú ruhát a fehér és egy fehéres/pasztel/markáns szín árnyalatban:
Nézzétek, ez egy tipikusan jó példa lehetne. Persze teljesen más anyagból, rövid ujjal. Ami fekete, az lehetne egy dekoltátabb csipke berakás (nem átlátszó), a Fehér rész pedig egy markánsabb szín (ami passzol az esküvő stílusához), vagy éppen fordítva. Tök jó szabása van, simán lehetne hosszabb is a szoknyarész. Szerintem.:)
(nem vagyok KK fan, sőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!