Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondtam az esküvőt, és most mindenki engem támad. Miért?
5 évig éltünk együtt, majd úgy döntöttünk hogy összeházasodunk. Jövő februárra terveztük. Voltaképpen már az időpont megvolt, a helyet kibéreltük, a ruhára előleget fizettem. Nem nagy lagzi lett volna (olyan 40-50 fő) a meghívókat is pár embernek már elvittük..(a többségnek az ünnepek alatt akartuk átadni)(az összes esküvői költséget mi ketten álltuk)
2 hete rajta kaptam a vőlegényemet egy másik nővel a saját lakásomban a közös ágyunkban. Azt mondta nagyon szeret, de utoljára mielőtt a felesége lennék kirúg a hámból, és utoljára kitombolja magát..(a nő egy régi ismerőse)...Én erre csak annyit mondtam, hogy
-oké...Utoljára tombold ki magad.. Én is ezt fogom tenni, utoljára kitombolom magam.
Majd fogtam, és az összes holmiját összepakoltam, taxit hívtam, és a csomagjait hazaküldtem az anyjához. Majd a nővel együtt őt magát is kidobtam.
Másnap felhívtam mindenkit akit már értesítettünk az esküvőről, hogy ne készüljenek, törölve van. Rövid voltam, nem magyarázkodtam. Csak annyit mondtam, hogy váratlan helyzetek miatt nem lesz esküvő. Gondoltam majd a vőlegény ha akarja elmondja hogy félre kacsintott, mert tombolni volt kedve.
Anyósjelöltemnek sem mondtam többet. Na azóta én vagyok a bunkó, mert szegényke egész nap sír, és hiába könyörög nekem, én egy szívtelen vagyok.. Miért???
Mert inkább nem megyek hozzá, mint hogy évekkel később megcsalt feleség legyek??
Ki tudja mi volt az 5 év alatt.. hányszor tombolt????
Persze, hogy téged támadnak, ha valaki nem mond indokot, az emberek hajlamosak feltételezni, hogy azért, mert magát nem akarja bemószerolni, pedig ő volt a hülye.
Nyugodtan meséld el mindenkinek, hogy rajtakaptad más nővel, nehogy már még tapintatos legyél és nehogy csorbát ejts a becsületén.
Anyóspajti is értelemszerűen csak azt látja, hogy hazaküldted a fiacskáját, aki azóta sír, mint egy 5 éves... biztos nem az jut erről eszébe, hogy azért hisztis, mert megcsalt téged és te ezt zokon vetted. :D Anyós következő beszólásánál meséld el neki, másoknak is, ha kérdezik, és akkor máris nem te leszel a hunyó. Ilyen egyszerű.
Persze itt úgysincs mit tenni. Amúgy minden fiús anya ilyen, hogy ők általában végletekig védik a fiúkat. Szóval ezen nem kell meglepődni, de azért nyugodtan jegyezd meg, hogy azért marad el az esküvő, mert a párodat egy másik nővel találtad az ágyatokban, hogy azért legyen már észnél, hogy a fia sem egy szent. Szerintem is jól tetted, hogy kiraktad a szűrét.
Amúgy az egyik távoli rokonunkkal is ez történt. Nagyon jól megvoltak, látszott, hogy a srác is szereti a lányt, aztán a lány is hazaért és a pasiját egy másik nővel találta az ágyukban. Szóval ez egyáltalán nem hihetetlen és elképzelhetetlen dolog. Ők egy ideig nem is beszéltek egymással, de végül minden a régiben maradt, megbocsátott neki.
Azért van ez, mert nem indokoltad meg. Legközelebb ha valakitől azt hallod, hogy milyen szívtelen vagy, akkor mondd meg nekik, hogy "igen, én vagyok a szívtelen? és az exem, aki egy másik nőt kefél a saját lakásomban?". Eléggé hatásos egy ilyen, és többé nem te leszel a gonosz.
Anyukának is megmondhatod, ha még pár napig ezt csinálja.. az bőven elég idő ahhoz, hogy az exed tájékoztassa a dolgokról.
En egyszer kidobtam ugyanilyen oko miatt a baratomat anno
Na bizony kupacokba dobaltam a cuccat az ajto ele es kozben uvoltve bogtem.
semmi taxi semmi kifizetes egy kupac ruha es aprosagok az ajto ele.jelkepes a tobbiert visszajott egy hetre ra de en nem voltam otthon.
Pedig en nem kaptam rajta hanem a hulye elszolta magat miutan fajt neki a pisiles Na nem sajnaltam egy pillanatig sem.
A ciki az volt amikor nodokihoz kellett mennem tesztelni mindent az o agytalansaga miatt.Ott is sirtam a doki vigasztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!