Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gravíroztattatok valamit a karikagyűrűtökbe?
Még nem rendeltük meg, de szeretnénk. Egyszerű gyűrűt szeretnénk, jó az ha legalább a belsejéről felismerjük. :)
Nem is új keletű dologról van szó, a dédszüleim gyűrűjében is benne volt a dátum, monogram.
Szerintetek jól nézne ki ez az idézet: "Holtomiglan-Holtodiglan"?
Nem hosszú ez 1 gyűrűbe, vagy szétválasztva is jól hangzik?:) (Mármint hogy egyik gyűrűbe az egyik szó, a másikba a másik)
Kettéosztva elég... problémás.
Főleg azé, akinek csak a "holtodiglan" kerül be. A holtomiglan nélkül máshogy, nem éppen pozitívan is lehet értelmezni...
teszem azt "peti" gyűrűjébe kerül a holtodiglan
és "kati" gyűrűjébe a holtomiglan
tehát csak "kati" holta számít :D:D
mi nem, és nem is nagyon tetszik annyira az ötlet. Nem nagyon nézegetem a gyűrű belsejét. Illetve az, amit bele akartok gravíroztatni, szerintem elég "sablonos". Ha akartok valamit bele, akkor inkább legyen valami személyes. Dátum, becenév, egy szó, amiről mindig a másik jut eszedbe, vagy tudom is én.
De külön semmiképp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!