Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtartanátok az esküvőtöket úgy, hogy szinte senki nem támogatja?
Legjobb barátnőmről és a párjáról van szó.
20 évesek a vőlegényével együtt. 14 éves koruk óta együtt vannak, soha nem szakítottak, és semmi ilyesmi. Elsők voltak egymásnak. Mindig nagyon jó volt a kapcsolatuk. Mindketten dolgoznak, együtt élnek 1 éve, és szeretnének összeházasodni. Szűk családot és pár barátot akarnának meghívni, és lenne egy vacsora.
A gond az hogy majdnem mindenki ellenzi a házasságukat. A barátok közül a legtöbben hülyeségnek tartják hogy ilyen hamar megtegyék. Illetve szerintük másokkal is le kéne feküdniük meg ilyenek.
Mindketten 1 szem gyerekek otthon, a szülők aggódnak, nem értenek egyet a házassággal. Igazából semmi kézzel fogható kifogásuk nincs. Csak nem értenek egyet.
Baráti körből csak én támogatom őket, illetve a vőlegény legjobb barátja. Mindenki más puffog.
Most azon gondolkodnak, hogy kéttanús esküvőt tartanak, és nem érdekli őket senki.
Ti bevállalnátok a 2 tanús esküvőt?
Jaj, dehogyis :D Ne a szülők határozzák meg a kapcsolatukat!
Csak arra próbáltam utalni, hogy ha egy mód van rá, próbálják meg megtalálni azt a megoldást, ami legalább a család számára kielégítő. Ezt látatlanban nyilván nem lehet megmondani, praktikusan össze kell ülni a szülőkkel beszélgetni, hogy mondják el, miért ellenzik, gondolják végig a dolgot.
Ha a szülők szeretik a gyerekeiket, csak féltik, akkor egész biztos, hogy konszenzusra lehet jutni velük. Ami hosszútávon sokkal jobb megoldás, mint bevágni a kéttanús esküvőt, mely esetben garantált sértődés és egymásra mutogatás fog következni a szülők részről.
Persze ha nincs más megoldás... de mivel a leírás alapján itt csak annyi a gond, hogy a szülők félték az egy szem gyerekeiket, valószínűleg van :)
11 mint már írtam, együtt élnek, dolgoznak, és igen külön a szülőktől.(nem tudtam hogy ezt ki kell emelni)
Szerintem egy 6 éves kapcsolat nem tinikapcsolat már, és ennyi idő alatt ki lehet ismerni a másikat, és azt is lehet tudni mit akarnak. Csak mert 20 évesek nem kell hülyének nézni őket...
A barátok azt mondják hogy hülyék, mert ki kellene próbálniuk másokkal a párkapcsolatot, és a szexet. Ennyi a nagy kifogás.
A szülőknek pedig nincs kézzel fogható ellenérv, csak az hogy nem akarják hogy összeházasodjanak.
Nem kérdés! 6 éve együtt vannak, együtt élnek, eltartják magukat. A ,,barátok" meg elbújhatnak. Én ilyen embereket semmi pénzért nem hívnék meg az esküvőmre. Hogy van pofájuk olyat mondani, hogy feküdjenek le másokkal is 2 szerelmi kapcsolatban lévő embernek?! Ha nekem mondtak volna ilyet, ott helyben ütöttem volna őket agyon... Sajnos manapság divat lett fűvel-fával csinálni, aztán meg csodálkozik a sok senkiházi, hogy már nem kellenek senkinek... Én sem feküdtem le mással a barátomon kívül, és nem is feküdnék a világ minden pénzéért sem...
Én tuti bevállalnám a 2 tanús esküvőt, nem kérdés.
Mi is elsők vagyunk a párommal egymással és valószínűleg már nem is fog a helyzet változni :D 16 voltam, mikor megismerkedtünk, Ő 17. Első perctől valamiért úgy éreztem, hogy Ő lesz a férjem. Sokáig röhögtek rajtunk, voltam már 20 éves, mikor apám szemberöhögött, mikor a távoli jövőmben úgy emlegettem a páromat, mint a férjemet...
Eltelt még pár év és már jegyesek vagyunk. Időközben rájöttek a szülők, hogy mi tényleg komolyan gondoljuk.
Ebben a helyzetben azt tudnám elképzelni, hogy meghívnám a szülőket (tiszteletből, meg azért mégiscsak) és szólnék, hogy csak az jöjjön el, aki tud jópofát vágni a dologhoz és őszintén velünk ünnepelni, aki meg nem, az tartsa tiszteletben, hogy ez a mi napunk és ne jelenjen meg.
Mondjuk 20 évesen még tényleg át lehet gondolni, de gondolom ezt már átgondolták párszor. CSak ők tudják mennyire komoly a kapcsolatuk :)
23-N 24-F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!