Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ti elvennetek egy toletek 7 evvel idosebb not (senki nem vette eszre meg a korkulonbseget) ha nektek nem lenne meg gyereketek de a no vallalna kozoset? Ferfi 31, no 38 eves.
Van két saját gyereke? Én így biztos nem venném el, kövezzetek meg ezért. Nőként sem mennék bele ilyen kapcsolatba.
De neked kell érezned, hogy tényleg, hosszútávon el tudod e vele képzelni az életed. A szerelem elmúlik, a szépség megfakul. Fiatalabb nem lesz ő sem, te sem. Akárhogy is döntesz, én sok boldogságot kívánok! :)
24/n
Ha minden rendben van, akkor miért töröd a fejedet? Viszont alaposan gondold meg, ha mar ideirsz félsz a dologtól!Van 2 gyereke azokat nevelni kell, törõdni, türelemmel lenni feléjük stb.
Na és az is kérdés, hogy te akarsz-e a jövöben gyereket? Nem biztos, hogy a parod akar-e még.
A szüleidet is vedd figyelembe, hogy mit szólnanak hozza?
Szóval nem vagy könnyü helyzetben a szerelem is elmùlhat!
Háááát .....
Gondold át alaposan mielőtt döntesz.
Az idő múlásával a korkülönbség egyre szembetűnőbb lesz és nem a külsőségekre értem elsősorban hanem a mentalitásra,gondolkodásmódra,aktív ténykedésekre.
Vajon akkor is tökéletes lesz az összhang?
10-15 évre előre gondolkodj amikorra valódi férfivá érsz egy finoman szólva idősödő hölggyel és általános iskolát épp befejező gyerekkel.
Én az ellenkező irányba mozdultam a feleségemmel aki most 27 kerek öt éve élünk felhőtlen boldogságban.
48F
Ha nem lenne az a két gyerek (akiket a te nyakadba aggaszt<= sajnálom, hogy ezt mondom, próbálok reális lenni) akkor azt mondanám, hogy okés, egy év után induljon a nászmenet. De így...én biztos meggondoltam volna. Lehet, hogy azt mondja, hogy akar babát, aztán majd azon kapod magad, hogy mégsem...hidd el, van egy pár barátnőm, aki így fogott magának fiatalabb pasit. A várva várt gyermekáldás meg valahogy elmaradt. Hiszen neki már van gyereke.
A másik meg az, hogy egy év az gyerekidő. Az én kapcsolataim rendre 2-3 év után mentek teljesen tönkre. Egy évig még élt bennünk a szerelem.
Na de a te életed, te is dönts benne.
28N
Szerintem egy idõ utan a parod fogja rosszul érezni melletted magat!Hacsak nem hagyod el magadat, na és attól is függ, hogy te hogyan nézel ki?:):)Ha a parod sokkal-sokkal csinosabb nalad,akkor nyeregben fogja érezni magat melletted mindig.
Volt egy hozzaszóló aki azt irta, hogy 48 éves és a feleség 27 éves!:)Te is vard ki a végét!:):)
Lehet, hogy most még nem gond az a plusz hét év... De gondolj bele, amikor te még 50 éves fitt és életerős férfi leszel, ő már egy 57 éves nénike...
Ismerek egyébként egy ilyen házaspárt, ott is, ha minden igaz 8 évvel idősebb a nő... Mióta a férfi betöltötte az 50-et, már a hócipője tele van az öregecske feleségével... Fiatalon még nem volt gond, de most... A nőnek már műfogsora van, keményen őszül a haja és úgy viselkedik, mint egy nyugdíjas...
Persze, nem törvényszerű, hogy veletek is ez fog történni, de sose lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!