Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ferfiak! Ti elvennetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Ti elvennetek egy toletek 7 evvel idosebb not (senki nem vette eszre meg a korkulonbseget) ha nektek nem lenne meg gyereketek de a no vallalna kozoset? Ferfi 31, no 38 eves.

Figyelt kérdés
egyebkent mindenen tokeletes osszhang,nagy szerelem mar egy eve.ja a nonek van ket sajat gyereke..hulye leszek ha elveszem?o almaim noje,tokeletes anya,szereto es gyonyoru...ti mit tennetek?
2012. jan. 6. 13:40
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem egyértelmű ☺
2012. jan. 6. 13:47
 2/49 anonim ***** válasza:
68%

Van két saját gyereke? Én így biztos nem venném el, kövezzetek meg ezért. Nőként sem mennék bele ilyen kapcsolatba.

De neked kell érezned, hogy tényleg, hosszútávon el tudod e vele képzelni az életed. A szerelem elmúlik, a szépség megfakul. Fiatalabb nem lesz ő sem, te sem. Akárhogy is döntesz, én sok boldogságot kívánok! :)

24/n

2012. jan. 6. 13:47
 3/49 anonim ***** válasza:
74%

Ha minden rendben van, akkor miért töröd a fejedet? Viszont alaposan gondold meg, ha mar ideirsz félsz a dologtól!Van 2 gyereke azokat nevelni kell, törõdni, türelemmel lenni feléjük stb.

Na és az is kérdés, hogy te akarsz-e a jövöben gyereket? Nem biztos, hogy a parod akar-e még.

A szüleidet is vedd figyelembe, hogy mit szólnanak hozza?

Szóval nem vagy könnyü helyzetben a szerelem is elmùlhat!

2012. jan. 6. 13:50
 4/49 A kérdező kommentje:
a szerelem is elmulhat,de szulok is meghalnak.az ove is.igen akar kozos babat.
2012. jan. 6. 13:52
 5/49 anonim ***** válasza:
15%

Háááát .....

Gondold át alaposan mielőtt döntesz.

Az idő múlásával a korkülönbség egyre szembetűnőbb lesz és nem a külsőségekre értem elsősorban hanem a mentalitásra,gondolkodásmódra,aktív ténykedésekre.

Vajon akkor is tökéletes lesz az összhang?

10-15 évre előre gondolkodj amikorra valódi férfivá érsz egy finoman szólva idősödő hölggyel és általános iskolát épp befejező gyerekkel.

Én az ellenkező irányba mozdultam a feleségemmel aki most 27 kerek öt éve élünk felhőtlen boldogságban.

48F

2012. jan. 6. 13:57
 6/49 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem lenne az a két gyerek (akiket a te nyakadba aggaszt<= sajnálom, hogy ezt mondom, próbálok reális lenni) akkor azt mondanám, hogy okés, egy év után induljon a nászmenet. De így...én biztos meggondoltam volna. Lehet, hogy azt mondja, hogy akar babát, aztán majd azon kapod magad, hogy mégsem...hidd el, van egy pár barátnőm, aki így fogott magának fiatalabb pasit. A várva várt gyermekáldás meg valahogy elmaradt. Hiszen neki már van gyereke.

A másik meg az, hogy egy év az gyerekidő. Az én kapcsolataim rendre 2-3 év után mentek teljesen tönkre. Egy évig még élt bennünk a szerelem.

Na de a te életed, te is dönts benne.

28N

2012. jan. 6. 13:57
 7/49 anonim ***** válasza:
Egyébként megkérted már?
2012. jan. 6. 13:59
 8/49 anonim ***** válasza:
Együtt éltek már? Mert ha az is megy, akkor szerintem nem lesz gond. De ha nem, akkor jól gondold végig, és előbb költözzetek össze. Nem mellékes, hogy van -e annyi pénzetek, hogy 2+saját gyereket neveljetek, gondoskodik-e rendesen az apjuk a gyerekekről, vagy kiszúrja anyuka szemét valami hideg vízre sem elegendő gyerektartással, aztán jó napot, jól kijössz -e a gyerekivel stb.
2012. jan. 6. 14:00
 9/49 anonim ***** válasza:

Szerintem egy idõ utan a parod fogja rosszul érezni melletted magat!Hacsak nem hagyod el magadat, na és attól is függ, hogy te hogyan nézel ki?:):)Ha a parod sokkal-sokkal csinosabb nalad,akkor nyeregben fogja érezni magat melletted mindig.

Volt egy hozzaszóló aki azt irta, hogy 48 éves és a feleség 27 éves!:)Te is vard ki a végét!:):)

2012. jan. 6. 14:02
 10/49 anonim ***** válasza:
13%

Lehet, hogy most még nem gond az a plusz hét év... De gondolj bele, amikor te még 50 éves fitt és életerős férfi leszel, ő már egy 57 éves nénike...

Ismerek egyébként egy ilyen házaspárt, ott is, ha minden igaz 8 évvel idősebb a nő... Mióta a férfi betöltötte az 50-et, már a hócipője tele van az öregecske feleségével... Fiatalon még nem volt gond, de most... A nőnek már műfogsora van, keményen őszül a haja és úgy viselkedik, mint egy nyugdíjas...

Persze, nem törvényszerű, hogy veletek is ez fog történni, de sose lehet tudni.

2012. jan. 6. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!