Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ferfiak! Ti elvennetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Ti elvennetek egy toletek 7 evvel idosebb not (senki nem vette eszre meg a korkulonbseget) ha nektek nem lenne meg gyereketek de a no vallalna kozoset? Ferfi 31, no 38 eves.

Figyelt kérdés
egyebkent mindenen tokeletes osszhang,nagy szerelem mar egy eve.ja a nonek van ket sajat gyereke..hulye leszek ha elveszem?o almaim noje,tokeletes anya,szereto es gyonyoru...ti mit tennetek?
2012. jan. 6. 13:40
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

"Legyen neki 40es pasija, de nem 30 éves! Összes ismerősöm tővel jóval idősebb nőket dug, nem értem, mi ebben a jó? Mikor ott van a sok friss pipike, inkább az öreg tyúkot válasszák."

Nos, ez nekem elég sok mindent elmond rólad, azt hiszem mi érdemben nem tudnánk eszmecserét folytatni, így inkább nem válaszolok a kérdésedre ;)

2012. jan. 6. 16:25
 32/49 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk így volt: apu 18, anyu 29 éves volt, amikor összeházasodtak. Anyunak volt 2 gyereke, elvált nő volt. Utána még kettőnket szült aputól. 35 éve házasok, jól megvannak. Ne foglakozz vele, hogy mások mit mondanak, a lényeg, hogy nektek mi a jó! Sok boldogságot kívánok nektek!
2012. jan. 6. 16:32
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy frisebbnek hiszik sokan magukat, mint pipik, de egy 38 éves nõ lehet nem volt annyi pasival, mint egy 25-30 éves "lànyok". Nem altalanositok, akinek nem inge ne vegye magara!
2012. jan. 6. 18:01
 34/49 anonim ***** válasza:
16%

Nos, ez nekem elég sok mindent elmond rólad, azt hiszem mi érdemben nem tudnánk eszmecserét folytatni, így inkább nem válaszolok a kérdésedre ;)

Na és mit mondd el rólam? Talán azt, hogy az exem lelépett egy tőle 20 évvel idősebb nővel, aki otthagyta a férjét és a 3 gyerekét, mert nem bírt a viszkető és elhanyagolt "pin@jával"? Igen, azóta nem bírom az ilyesmit elviselni, és undorodom minden férfitól, aki tőle +5 évnél idősebb nővel kezd kapcsolatot. És hogy hozzátegyem. Nekem ő volt az első. Előtte nem voltam senkivel.

2012. jan. 6. 18:19
 35/49 anonim válasza:
54%
Elég megkeseredett vagy...
2012. jan. 6. 18:30
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

"Legyen neki 40es pasija, de nem 30 éves! Összes ismerősöm tővel jóval idősebb nőket dug, nem értem, mi ebben a jó? Mikor ott van a sok friss pipike, inkább az öreg tyúkot válasszák."

Nos számomra ebből az jött le, hogy a belső értékek fontossága egyenlő a 0-val.

Egyébként sajnálom, hogy így alakult az életed, de ettől még nem kell mindenkit elítélni, akik között az átlagosnál nagyobb korkülönbség van a nő javára.

Nincs olyan, aki ne csalódott volna a szerelemben, de attól még nem kell mindenkihez ugyanúgy hozzáállni...

2012. jan. 6. 18:30
 37/49 anonim ***** válasza:
15%
Nem akarok a védelmére lenni, de szerintem te is megkeseredett lennél...gondolom mostanában történt a dolog.
2012. jan. 6. 19:54
 38/49 anonim ***** válasza:
53%
És még csak annyit, hogy engem is csaltak már meg idősödő "mamival" és először én is ilyennek láttam a világot. Később ez a kép azért jelentősen enyhülni fog. Nem kell rögtön elítélni az ilyet. :)
2012. jan. 6. 19:57
 39/49 anonim ***** válasza:
70%

Ne félj semmitől. Kérd meg a kezét! A 2 gyerek nem akadály, csak egy kis nehezítés :-)

Sok boldogságot!

2012. jan. 7. 05:45
 40/49 A kérdező kommentje:
azer valamit tisztazzunk..nem halaszott o el engem egy fiatal "pipi"elol sem,en lattam meg ot es mivel 28 tol tobbnek nem nezett ki mertem kozeledni.o egy honapig nem is akart velem talalkozni,csak leveleztun facebookon.a szepsege utan az inteligenciaja fogott meg.tehat nem egy konnyuveru mamirol van szo,es o soha nem eroltetne ram sem a hazassagot sem a gyereket.csak erdekeltek a velemenyek.az ilyen megkeseredett alexandrakat vagy miket meg szivbol sajnalom...a tobbieknek kosz a negativ es poz.valaszokat is.a negativval sincs baj,csak nem kell valakit maminak hivni..ti is lesztek remelhetoleg 38 evesek...
2012. jan. 7. 19:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!