Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ti elvennetek egy toletek 7 evvel idosebb not (senki nem vette eszre meg a korkulonbseget) ha nektek nem lenne meg gyereketek de a no vallalna kozoset? Ferfi 31, no 38 eves.
Mamám és papám között is 7 év van és mamámnak volt 3 gyereke előtte.
Együtt öregedtek meg. Szerintem neked kell tudnod, hogy akarod-e vagy sem.
22/L
Most én vagyok a túl fiatal vag nem tudom... 26 vagyok. Most miért ne? Az hogy van 2 gyereke?
Nem tudom hogy neked van-e.Sztem nincs mert ugye nem irtad. Anyum is 55 és ugy pörög hogy nagyon.. Azt se tudom néha merre van mert ugy pörög.A párom anyuja is 47 és? Hastáncolni jár,festi a haját,havonta megy fodrászhoz. Anyum is fiatalos:) Kb 40nek nézik.
Ez szerintem öröm hogy vállalna közös gyereket!:) Mióta vagytok együtt?
Én úgy gondolom, ha akar közös babát akkor igen vedd el, ha szeretitek egymást.
Anyáméknál is ez volt, 9 év korkülönbséggel, akkor voltak 25, anyám 36.
2 év házasság után váltak el, mert anyám nem akart több gyereket, amúgy jól megvoltak, de a srácnak hiányzott a gyerek, és így lépni kellett.
Sok boldogságot!
A nagymamám egy 13 évvel fiatalabb férfivel találta meg a boldogságát. Haláláig együtt voltak és kitartottak egymás mellett.
Ha csak a kor miatt kérdezed és nincs egyéb ok, akkor hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!