Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ferfiak! Ti elvennetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Ti elvennetek egy toletek 7 evvel idosebb not (senki nem vette eszre meg a korkulonbseget) ha nektek nem lenne meg gyereketek de a no vallalna kozoset? Ferfi 31, no 38 eves.

Figyelt kérdés
egyebkent mindenen tokeletes osszhang,nagy szerelem mar egy eve.ja a nonek van ket sajat gyereke..hulye leszek ha elveszem?o almaim noje,tokeletes anya,szereto es gyonyoru...ti mit tennetek?
2012. jan. 6. 13:40
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
a novere 58,de 40 adnek neki..jok genjeik.a gyerekeivel jol kijuvunk,nem unalamas sracok,ez biztosan akar kozos gyereket,mert mar abbahagyta a tablettakat is.
2012. jan. 6. 14:09
 12/49 anonim ***** válasza:
96%

Mamám és papám között is 7 év van és mamámnak volt 3 gyereke előtte.

Együtt öregedtek meg. Szerintem neked kell tudnod, hogy akarod-e vagy sem.

22/L

2012. jan. 6. 14:12
 13/49 anonim ***** válasza:
89%

Most én vagyok a túl fiatal vag nem tudom... 26 vagyok. Most miért ne? Az hogy van 2 gyereke?

Nem tudom hogy neked van-e.Sztem nincs mert ugye nem irtad. Anyum is 55 és ugy pörög hogy nagyon.. Azt se tudom néha merre van mert ugy pörög.A párom anyuja is 47 és? Hastáncolni jár,festi a haját,havonta megy fodrászhoz. Anyum is fiatalos:) Kb 40nek nézik.

Ez szerintem öröm hogy vállalna közös gyereket!:) Mióta vagytok együtt?

2012. jan. 6. 14:15
 14/49 A kérdező kommentje:
egy eve,de mar egy het utan tudtam hogy o kell nekem..csak kicsi a varos es sok a hulye komentar..hogy perverz vagyok,meg ilyesmi...ezert kerdezlek benneteket..sok szem tobbet lat..vagyis hat inkabb a tapasztalat ami erdekel:)
2012. jan. 6. 14:19
 15/49 anonim ***** válasza:
62%
szerintem ha szeretitek egymást a kor nem számít :) 21/l
2012. jan. 6. 14:29
 16/49 anonim ***** válasza:
85%

Én úgy gondolom, ha akar közös babát akkor igen vedd el, ha szeretitek egymást.

Anyáméknál is ez volt, 9 év korkülönbséggel, akkor voltak 25, anyám 36.

2 év házasság után váltak el, mert anyám nem akart több gyereket, amúgy jól megvoltak, de a srácnak hiányzott a gyerek, és így lépni kellett.

Sok boldogságot!

2012. jan. 6. 14:30
 17/49 A kérdező kommentje:
koszi!!!!hagytam magam meggyozni!lanykeres:)))
2012. jan. 6. 14:33
 18/49 anonim ***** válasza:
14:29-es vagyok - gratulálok, sok boldogságot :) :)
2012. jan. 6. 14:38
 19/49 anonim ***** válasza:
91%

A nagymamám egy 13 évvel fiatalabb férfivel találta meg a boldogságát. Haláláig együtt voltak és kitartottak egymás mellett.

Ha csak a kor miatt kérdezed és nincs egyéb ok, akkor hajrá :)

2012. jan. 6. 14:39
 20/49 A kérdező kommentje:
koszi:)))))majd megmutatom neki a leveleiteket..persze csak a pozitivakat,hogy nehogy meggondolja magat!:)))
2012. jan. 6. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!