Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ti elvennetek egy toletek 7 evvel idosebb not (senki nem vette eszre meg a korkulonbseget) ha nektek nem lenne meg gyereketek de a no vallalna kozoset? Ferfi 31, no 38 eves.
Figyelt kérdés
egyebkent mindenen tokeletes osszhang,nagy szerelem mar egy eve.ja a nonek van ket sajat gyereke..hulye leszek ha elveszem?o almaim noje,tokeletes anya,szereto es gyonyoru...ti mit tennetek?2012. jan. 6. 13:40
21/49 anonim válasza:
Ha tényleg harmonikus a kapcsolatotok és szeretitek egymást szerintem igazából nem akadály sem a gyerek sem pedig a korkülönbség. Én a nősülési szándékot nem értem. Minek azt? A helyedben én nem venném el, esküvő nélkül lehet továbbra is idilli a kapcsolat és ha esetleg megromlik, nem kell bajlódni válással meg ilyesmivel. Csak magadra és a saját érzéseidre hallgass, a többiek véleménye (az enyém sem) nem számít igazán.
22/49 anonim válasza:
Elváltam,van 2 lányom és a párom 6 évvel fiatalabb nálam. Szinte a kapcsolatunk eleje óta együtt élünk. Megkérte a kezem,összeházasodtunk és most terhes vagyok az első közös babánkkal.Ja és BOLDOG!!! Legyetek Ti is azok! 35/N
23/49 anonim válasza:
Miért kell kapásból lepontozni azokat, akik nem-el válaszoltak? Minden helyzet különböző, ne a saját példátokkal jöjjetek elő.
24/49 anonim válasza:
Jajjj kérdezõ ne f@ssàl màr annyit, azt hiszed olyan sok az a 7 év. Csak ha te is vàgysz gyerekre, akkor ne lustàlkodjatok! A vàrosra meg ahol laksz, tojjàl rà, és ez nem perverzség, nem 14 évessel kezdtél!
25/49 anonim válasza:
Bírom az ilyen mamikat, a fiatal, normális pasikat elhalásszák a fiatal lányok elől...
26/49 anonim válasza:
ma 15:53!
Én speciel nem pontoztam le senkit, példát is írtam és engem is lepontoztak.
Ne stresszelj rajta, ezt az emberek lájk gombnak használják leginkább.
Én pont letojom ki-hogyan pontoz. A kérdező majd úgyis eldönti magában mennyire volt számára hasznos a válaszom.
27/49 anonim válasza:
ma 15:58
Egy 38 éves nő szerinted hol mami? :D
28/49 anonim válasza:
Értem én, de engem valamiért mégis idegesít, hogy írok egy véleményt, és aki nem ért velem egyet az lepontoz. Én sem pontozok senkit. Ááá, tudom, hogy én vagyok a hülye, hogy ilyenekkel foglalkozok. :D
29/49 anonim válasza:
Egy 38 éves nő szerinted hol mami? :D
Legyen neki 40es pasija, de nem 30 éves! Összes ismerősöm tővel jóval idősebb nőket dug, nem értem, mi ebben a jó? Mikor ott van a sok friss pipike, inkább az öreg tyúkot válasszák.
30/49 anonim válasza:
És kedves kérdező: szerintem úgy lenne reális, ha a negatív válaszokat is megmutatnád neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!