Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura kérdés, de az esküvőtökre hogyan szőrtelenítettétek úgy a hónaljatokat, hogy semmi feketeség ne látszódjon?
Nem annyira erősödik, mint gondolják...de egy kicsit igen..
Nem lesz olyan uha a szőr.. A vége egyenes, nem vékonyodik el..tehát igazából erősebbnek tünik, plusz nekem sűrűsödött.. 1 tőből 3 szál nőtt amióta gyantáztatom már csak egy helyenként 2 szál..
Plusz gyantázás és epilalás esetén a friss szőr bő, aminek a vége vékonyabb, így kevésbé TŰNIK erősnek, plusz mindig friss szőr nő, nem az öreg tőből...alapvetően a borotvától csak sűrűsödni tud, nem lesz erősebb szőr, mintha hagynánk nőni így vagy úgy... Ebben egyet értek...
Nekem sem lenne jó megoldás a borotválás. Nagyjából 10 éve borotválom a hónaljamat, ahhoz hogy szép sima legyen, már mindennap kellett, de a szőrtüszők így is ott maradtak, a bőröm vékony, nekem is megvolt a fekete folt. Egyszer kétszer legyantáztattam, de mindkétszer úgy éreztem, mintha konkrétan a bőrt is letépné a kozmetikus a gyantával. Véreztem is rendesen. Epilátorral nem is mertem neki esni soha, pont ezért. Azt mondta nagyon erősek a szőrtüszőim és ehhez képest vékonyka a bőröm, így amíg kicsit el nem vékonyodik, ez lesz. Feladtam.
Kaptam egy IPL villanófényes szőrtelenítőt és azóta azzal próbálkozom. Nem régi még, 3 kezelésen vagyok túl, de ahhoz képest amilyen volt, már most is látványos az eredmény.
Valószínűleg ha nem ezzel kísérleteznék most éppen (nem szabad gyantázni közben), akkor 1-1,5 héttel a nagy nap előtt legyantáztatnám a hónaljamat és ami esetleg visszanő, azt leborotválnám a nagy nap reggelén. A fent leírtak miatt gyantáztatnám ennyivel korábban, idő kell, hogy a vörös "sebek" elmúljanak.
Köszi! :)
sajnos nem vagyok pesti. Se túl világos bőrű, és sötétszőke a hajam :)) úgyhogy nem olyan vészes a dolog, mint ahogy elgondoljátok, csak minden apróságon aggodalmaskodok :)
Azt hiszem, maradok a borotvánál, legalábbis egyelőre... Epilálni biztos nem fogom. Már próbáltam, nagyon szörnyű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!