Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fura kérdés, de az esküvőtökre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura kérdés, de az esküvőtökre hogyan szőrtelenítettétek úgy a hónaljatokat, hogy semmi feketeség ne látszódjon?

Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 20:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
én előtte nap gyantáztattam le, gumis gyantával. Nem volt piros egyáltalán. Mondjuk én amúgy is legtöbbször gyantáztatni szoktam.
2014. jan. 23. 09:49
 22/29 anonim ***** válasza:
70%
Ezt a marhaságot felejtse már el mindenki, hogy a borotválástól erősödik a szőr. Ugyan mitől erősödne? 10 alatt már fáknak kellene lennie a hónaljadban, ezen nem gondolkoztál még? Semmit sem erősödik, csak amikor elkezded borotválni, akkor még gyenge és ahogy változik a hormonrendszered, egyre erősödik, úgy néz ki, mintha a borotválástól lenne, de semmi köze nincs hozzá.
2014. jan. 23. 11:21
 23/29 anonim ***** válasza:
Már most látogasd meg a kozmetikus keresztanyudat, és kezdjétek el gyantázni, mert ha erős a sző, vagy nincs hozzászokva a bőröd a gyantázáshoz, akkor bizony első pár alkalommal vérezni is fog a sok kis pötty. Én is évekig borotváltam, majd egyszer megelégeltem, és elkezdtem gyantáztatni, Pár év gyantázás után annyira megritkult a szőröm, hogy azóta elég ha havonta egyszer végigmegyek rajta epilátorral, mivel már nem érné meg gyantáztatni, olyan kevés van. Nagyon sok előnye van a gyantázásnak, azon kívül, hogy megritkul tőle a szőr (ami ugye egyáltalán nem baj :)), elég 3-4 hetente lekapni a szőrt, és elfelejtheted a borostát.
2014. jan. 23. 11:24
 24/29 anonim ***** válasza:
96%

Nem annyira erősödik, mint gondolják...de egy kicsit igen..

Nem lesz olyan uha a szőr.. A vége egyenes, nem vékonyodik el..tehát igazából erősebbnek tünik, plusz nekem sűrűsödött.. 1 tőből 3 szál nőtt amióta gyantáztatom már csak egy helyenként 2 szál..

Plusz gyantázás és epilalás esetén a friss szőr bő, aminek a vége vékonyabb, így kevésbé TŰNIK erősnek, plusz mindig friss szőr nő, nem az öreg tőből...alapvetően a borotvától csak sűrűsödni tud, nem lesz erősebb szőr, mintha hagynánk nőni így vagy úgy... Ebben egyet értek...

2014. jan. 23. 11:28
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem sűrűsödik, csak a rossz technikával belevágsz a szőrtüszőbe.
2014. jan. 23. 11:31
 26/29 anonim ***** válasza:

Nekem sem lenne jó megoldás a borotválás. Nagyjából 10 éve borotválom a hónaljamat, ahhoz hogy szép sima legyen, már mindennap kellett, de a szőrtüszők így is ott maradtak, a bőröm vékony, nekem is megvolt a fekete folt. Egyszer kétszer legyantáztattam, de mindkétszer úgy éreztem, mintha konkrétan a bőrt is letépné a kozmetikus a gyantával. Véreztem is rendesen. Epilátorral nem is mertem neki esni soha, pont ezért. Azt mondta nagyon erősek a szőrtüszőim és ehhez képest vékonyka a bőröm, így amíg kicsit el nem vékonyodik, ez lesz. Feladtam.

Kaptam egy IPL villanófényes szőrtelenítőt és azóta azzal próbálkozom. Nem régi még, 3 kezelésen vagyok túl, de ahhoz képest amilyen volt, már most is látványos az eredmény.

Valószínűleg ha nem ezzel kísérleteznék most éppen (nem szabad gyantázni közben), akkor 1-1,5 héttel a nagy nap előtt legyantáztatnám a hónaljamat és ami esetleg visszanő, azt leborotválnám a nagy nap reggelén. A fent leírtak miatt gyantáztatnám ennyivel korábban, idő kell, hogy a vörös "sebek" elmúljanak.

2014. jan. 23. 11:34
 27/29 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy, akkor az intimkozmetika.hu-t ajánlom, én mindent velük szedetek le. Nagyon jó szalon!
2014. jan. 23. 11:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Én is epilálom, mert szerintem a gyanta sokkal jobban fáj, ás nekem attól tényleg 3 napig piros és érzékeny volt a bőröm, míg az epilálástól SEMMI nincs. Se szőr, se pirosság, és nem is fáj nekem. Szerintem próbáld ki mindkét módszert még az esküvő előtt :)
2014. jan. 23. 17:19
 29/29 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

sajnos nem vagyok pesti. Se túl világos bőrű, és sötétszőke a hajam :)) úgyhogy nem olyan vészes a dolog, mint ahogy elgondoljátok, csak minden apróságon aggodalmaskodok :)

Azt hiszem, maradok a borotvánál, legalábbis egyelőre... Epilálni biztos nem fogom. Már próbáltam, nagyon szörnyű volt.

2014. jan. 23. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!