Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura kérdés, de az esküvőtökre hogyan szőrtelenítettétek úgy a hónaljatokat, hogy semmi feketeség ne látszódjon?
Gyantázom...
Gyantáztam előtte 1 héttel...elöző este mg ráborotváltam, a pár kósza szál miatt..
Azért 1 héttel előtte, mert tartottam attól, hogy sérül a bőr..ritkán előfordul, és nem akartam kockáztatni, 1 hét alatt pedig meg is gyógyult volna, amúgy nem volt vele gond..
Nekem is erős szinte feketea szőrzetem, s hofehér a bőröm.. Amikor csak borotváltam, akkor reggel megcsináltam, vot hogy láttam a feketét, de estére tuti, reggel pedig enyhén borostás volt..3 napna borotváltam, mert zavar..
Most 3 hetente gyantázok.. Télen havona....
Én epiláltam. Az első alkalom borzasztó, nekem vérzett is sok kis pötty, de a második már határozottan jobban ment, 10 alkalom után meg szinte meg sem érzed. Talán úgy könnyebb elkezdeni, hogy először legyantáztatod, majd amikor az visszanő, akkor epilálod, mert az első alkalom kevésbé lesz rossz.
Ha az esküvő előtt 3-4 nappal epilálod, gyakorlatilag babapopsi simaságú lesz, és szinte ugyanolyan színű, mint a bőröd többi része. Szerintem amúgy nem alaptalan az aggodalmad, világos bőrű fekete hajú ismerősömnek mér a délutáni vendégfogadás idején nagyon sötéten látszott, ahogy felemelte a karját, pedig biztos vagyok benne, hogy aznap reggel borotválta. A hófehér ruha mellett szerintem elég feltűnő, mivel kiemeli a sötét foltot.
Nekem az epilálás visszafele nő.. Ilyen gümőim lesznek... Főleg bikinivonalon, de hónaljon is időnként..Így ha nekiállok a gyantának...akkor...
Plusz a gyanta 1 percig fáj összesen.. Epilálni pedig a legkevesebb is mindig 20 perc volt(1 évig epiláltam, ha nem tarta olyan sokáig talán legalabb hónaljon maradtam volna annál, me az megy egyedül:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!