Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogyan és mióta epiláljátok...

Ti hogyan és mióta epiláljátok vagy borotváljátok a hónaljatokat mi a jobb?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:
én borotválom és már vagy 11 éves korom óta
2013. ápr. 24. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Kinek mi...

Én például epilálom és látszólagosan gyengült, (4 éve) viszont nem túl kellemes de ki lehet bírni.Meg nekem nagyon gyorsan nő a szőr és naponta kéne borotválni. Inkább epilálom és akkor 2 hétig le van tudva...)

Van egy ismerősöm aki azért borotválja mert nem bírja az epilátort, fáj is, meg elég vékony a bőre és rendesen kipattogzik.

Próbáld ki szerintem mind a kettőt, először az epilátort ha bírod a fájdalmat akkor az , ha nem borotva, esetleg gyantát is kipróbálhatod.

Remélem segítettem! :)

2013. ápr. 24. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Én általában epilálom, ha nincs időm, vagy már hosszú és fájdalmas lenne, borotva.

Gyantát nem próbáltam, elvileg kevésbé fájdalmas, de nem szeretek vele ragacsolni. Nekem epilátor szépen leszedi, sokáig sima marad és tűrhető fájdalommal jár.

2013. ápr. 24. 16:24
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat
2013. ápr. 24. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:

12 éves korom óta, és inkább borotválom. Párszor próbáltam epilálni, de nagyon fáj. :D

18/L

2013. ápr. 24. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Epilálom.Annyiból jobb,h ritkábban kell,mintha borotválnám.Mióta? hát...kb 12 éves korom óta.
2013. ápr. 24. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Kb. 12 évesen kezdtem borotválni, 19 éves korom óta viszont gyantáztatom. Először nagyon fájt, de most már szinte meg sem érzem. Pikk-pakk kész van, és hetekig sima a bőröm.

24L

2013. ápr. 24. 17:53
 8/9 anonim ***** válasza:
általában borotválom, de szoktam gyantázni is.
2013. ápr. 24. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Én régebben borotváltam vagy krémmel szedtem le, de pár hónapja elkezdtem epillálni. Először kicsit fájt, de mostmár elég könnyen kibírom. Igaz, utána kissé kipirosodik a bőröm, de sokkal tartósabb, mint a borotva. Emellett ritkultak és gyengültek is a szőrszálaim.
2013. jún. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!