Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti csak a fiúk miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti csak a fiúk miatt borotváljátok a puncitokat, vagy inkább nektek jobb csupaszon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 19:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Jobban szeretem csupaszon, viszont akkor nagyobb hangsúlyt fektetek rá, amikor találkozom a párommal. Amikor menstruálok, akkor nem törődöm vele :D
2010. júl. 25. 19:44
 2/17 anonim ***** válasza:
Én inkább magam miatt, páromat nem zavarná,ha szőrős lenne:)
2010. júl. 25. 19:47
 3/17 anonim ***** válasza:
mindkettőnk miatt! :D
2010. júl. 25. 19:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Én inkább magam miatt. Tehát ha nem vagyok vele 1 hónapig, akkor nem igazán törödöm vele. Max bikinivonal
2010. júl. 25. 19:54
 5/17 anonim ***** válasza:
Elözö vagyok, miatta, nem magam miatt:D
2010. júl. 25. 19:54
 6/17 anonim ***** válasza:

én mindig legyantázom ha nem találkozok a barátommal, akkor is..:D

egyszerűen így esztétikus szerintem.::D

mikor megvan, akkor meg pláne lelomboz ha dzsumbuj van odalent...:D

2010. júl. 25. 20:51
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még miattuk se :P Kedvesem elfogadta, hogy ez van és kész, én nem kínlódok ilyesmivel (tőle se várom el természetesen). Barátnőim (huszonévesek vagyunk, nekik is van párjuk), akikkel beszéltem ilyesmiről, ők is max. vágják, igazítják, vagy azt sem - senki sem borotválja csupaszra. Csak azoknak fontos ez, akik nagyon követik a divatot. Pasiktól se kell komolyan venni, hogy ő csak a csupaszt fogadja el, nem kell rohanni gyantáztatni, mert a normális, szerelmes pasi alkalmazkodik, és a Te kényelmedet is nézi. (ez is többszörös tapasztalat)
2010. júl. 27. 19:20
 8/17 anonim ***** válasza:
csatlakozom az elsőhöz (:
2010. júl. 27. 19:23
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem kiábrándító lenne az én nemiszervem is és a psimé is nagyon szőrösen:D meghát nyalni is sz0pni is jobb ha nem szúr semmi és nem kell utána szőrszálakat vadásznod a szádban.
2010. júl. 27. 19:28
 10/17 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz, az neked is és a párodnak is gáz ha a fogad közül kell kikapargatni a szőrt...A másik meg nem kell csupaszra...én hagyok egy csíkot..megőrülnek érte :)
2010. júl. 27. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!