Lányok! Ti hogyan epiláljátok a hónaljatokat?
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 14:01
1/8 anonim válasza:
Én sehogy. Egyszer próbáltam, de bevérzett, így feladtam. Marad a borotva.
2/8 A kérdező kommentje:
azért köszönöm a választ, ment a plusz:)
2012. okt. 21. 15:16
3/8 anonim válasza:
Az elsőnél nekem is vérzett de végigcsináltam és a következőnél már nem vérzett. Fájni még mindig fáj de azért kibírható.
Először végigmegyek rajt lentről fölfelé, majd föntről lefelé. Ha végeztem bepúderezem, esetleg bekenem körömvirágkrémmel.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! akkor én is így próbálom:)
ment a plusz!
2012. okt. 21. 15:39
5/8 anonim válasza:
Én már évek óta epilálom vagy gyantáztatom, így annyira elvékonyodott már a szőr, hogy szinte nem is fáj.
Viszont nem ajánlott nagyon megnöveszteni a szőrt, mert minél hosszabb, annál jobban fáj a kiszedése. Én heti 1x szoktam epilálni, így teljesen jó.
Ha nagyon megnőne, akkor érdemes inkább leborotválni és várni pár napot.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, neked is ment a plusz!:)
2012. okt. 21. 16:04
7/8 anonim válasza:
Nekem nem vérzett sosem, fájni sem nagyon fáj. Pedig előtte sok éven át borotváltam. Kb. 3mm-esen szoktam borotválni, amíg látok szőröcskéket. Utána aloe verás babaolajjal kenem be. Piros marad utána, ami nekem kicsit lassan múlik el, pedig a lábamon csak kb. 2 órát kiütéses. De nem baj, ennyit megér... :)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is!:)
2012. okt. 24. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!