Lányok! Milyen gyakran epiláljátok a lábatokat? Nektek maradnak apró szúrós szőrszálak, vagy teljesen sima lesz?
Jajj, én nagyon buta voltam. Elkezdtem epilálni a lábamat kb. 1,5 éve, aztán egyszer abbahagytam és visszatértem a borotvára. Pedig akkor már ritkult és szőkült egy kicsit a szőröm, de én buta újra borotválni kezdtem.
Most kezdtem megint epilálni a lábam. Sajnos alapból erősebb szőröm van, ezért az első epilálás a borotválás után megint kínszenvedés volt.
Általában 2 hétig sima a lábam, viszont nem egyszerre szoktam epilálni a lábamat. Amikor megnő a szőr leepilálom, de nem sikerül mindet, csak kb. a 90%-át én pedig már unom és csinálnám tovább a dolgom, ezért abbahagyom és másnap vagy 2 nap múlva, amikor van pár percem a maradék pár szál szőrt leepilálhatom. Éppenséggel le is borotválhatnám azt a pár szőrt, de szerintem jobb, ha csak epilálom. :)
Én ugyan fiú vagyok, de kb. két hetente epilálom, és utána még borotvával gyorsan végigmegyek rajta, mert a kiszedett szőrök helyén a bőrnek olyan reszelős érzete van.
28F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!