A hónaljatokat és ott lenn borotváljátok, gyantázzátok vagy epiláljátok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 19:56
2/11 anonim válasza:
hónalj borotva, lent semmi, de ki akarom próbálni a gyantát, borotvát már nem akarom használni.
4/11 A kérdező kommentje:
ott lenn is epilálod???nem fáj???és a hónaljadnál nem nyúlik meg a bőröd és egy idő után lógni fog azt hallottam
2011. máj. 21. 20:37
5/11 A kérdező kommentje:
A borotvával meg az a bajom a hónaljamnál miután leborotválom látszik még naon a szőr oan fekete a hónaljam
2011. máj. 21. 20:40
6/11 anonim válasza:
De fáj:))
De gyantával ugyanúgy fájna,akkor ez egyszerűbb.Borotvát meg nem használok,mert utálom,hogy 2 nap után szúr.
Nem ereszkedett meg a bőröm,pedig elmúltam 30.
8/11 anonim válasza:
Epilálok. Bár ott lenn még csak a bikinivonalamat mertem megcsinálni.
15/L
9/11 anonim válasza:
Epilálom mindkettőt. A hónaljamat már 4 éve és még mindig nem lóg a bőröm. Szerintem ez hülyeség.
19/L
10/11 anonim válasza:
Jelenleg borotválom, de időnként gyantázom.
Szerintem hónaljra a borotva tökéletes, mert zuhanyzás közben egyszerűen megvan 1 perc alatt, viszont lent jobb és esztétikusabb is a gyanta. És ha már ott gyantázom, akkor le szoktam a hónaljamat is egyúttal. de amikor lusta vagyok, akkor ott is borotva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!