Olyan undorító, hogy borotvával fél nap és visszanő.
2013. okt. 24. 17:02
1/9 anonim válasza:
Tényleg nem a legtartósabb megoldás, de én borotválom. Gyantázni egyszer próbáltam, de egyrészt fájt, másrészt le se hozta. Mondjuk szakszerűtlenül csináltam, azt beismerem. de nekem akkor is sok vele a macera, minden ragad tőle. A borotvával kétnaponta lekapom, és kész. Fél percig se tart.
2013. okt. 24. 17:08
2/9 anonim válasza:
én is borotválom. fél perc, nem büdi, nem csíp, nincs utána szemét
2013. okt. 24. 17:12
3/9 anonim válasza:
Epilátor. 1-2 perc alatt kész é sokáig sima. Ja és nincs borosta, mint borotválkozás után fél-egy nappal
2013. okt. 24. 17:21
4/9 anonim válasza:
ha vastagok a szőrszállak a hónaljadnál, vagy/és érzékeny a bőröd, semmiképp se epiláld, mert durva következményei lehetnek.
a gyulladástól a benövésen át a bőr irritációig bármi.
Szerintem a borotva (bár nekem ez is irritálja az érzékeny bőrömet, de más nem maradt) a legideálisabb megoldás.
2013. okt. 24. 17:35
5/9 anonim válasza:
Gyanta,nekem sokáig sima és bársonyos marad utána.
2013. okt. 24. 17:52
6/9 anonim válasza:
Sajnos borotválom. Régebben,ilyen 14 éves korom körül elkezdtem epilálni és akkor úgy ahogy bírtam is,de így jött egy fordulat,hogy "á inkább gyors leborotválom" (pedig az epilálás is max 5 perc lehetett mindennel együtt) és azóta borotválom és nem is bírom már az epilálást egy ici-picit se,pedig nem olyan alacsony a fájdalomküszöböm.
A gyantázás meg a kozmetikusom miatt nem jön össze. Magamnak meg csak egyszer próbáltam,de meg is könnyeztem rendesen meg össze vissza ragadtam utánna.
2013. okt. 24. 18:33
7/9 anonim válasza:
Epilálom. Hetekig nincs vele gond, nem szürke a bőröm a borostától, és az első két alkalom után már nem is igen fáj. :)
2013. okt. 24. 19:43
8/9 anonim válasza:
borotvával
2013. okt. 24. 21:19
9/9 anonim válasza:
Epilálom. Már egészen megritkult és lassan is nő, kb 3 hét alatt is csak néhány szál nő vissza, az se látszik igazán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!