Hogyan szőrtelenítitek a hónaljatokat?
Figyelt kérdés
Én kb. 2 éve borotválom, általában heti 1szer, nyáron esetleg többször. De eléggé megerősödött :S Legyantázzam esetleg? De lehet, h nem bírom (magamnak szoktam)2011. ápr. 23. 15:51
1/11 anonim válasza:
én is magamnak gyantázom hideg gyantával.
2/11 anonim válasza:
Én epilálom. Ugyanolyan tartós, mint a gyanta, de egyszer megveszel egy normálisabb gépet és az évekig a jóbarátod. :)
3/11 anonim válasza:
Én is epilálom
Maint látszik pároda nem illő szörszáll, leszedni, és ráadásul ki is ritkítja. így a növesztéssel sincs probléma.
5/11 anonim válasza:
Én gyantázom hideggyantával, bár most lehet áttérek a melegre, mert jóval olcsóbb. Ami marad, pár szőrszál, azt pedig epilátorral még leszedegetem. Nekem elég gyorsan nő a szőröm, így kb hetente kell csinálnom.
6/11 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok. én csak azt az egy-két szálat epilálom ami gyantával nem jött le, de az is iszonyatosan fáj, hogy bírjátok az egészet epilálni?
7/11 anonim válasza:
Én is epilálom. Ha egy-két szál nem jön ki, és később veszem észre, azzal szemöldökcsipesszel elbánok. Amúgy kilehet bírni azt a fájdalmat, és a későbbiekben megszokod.
15/L
8/11 anonim válasza:
Én egyszer megpróbáltam epilálni, de azt hittem, meghalok. Szörnyen fájt, pedig nem erős a szőröm.
9/11 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom legyantázni, epilátort nem hoiszem, h veszünk...
2011. ápr. 23. 20:23
10/11 anonim válasza:
én sokáig epiláltam, utána kijött 2 nagy csomo a honomaljában:S
nem akartak elmulni, és elmentem börgyogyászhoz és sebészhez és mondta, h ne nagyon epiláljam söt ne is gyantázzam mert ez attol van, h benött a ször és azota borotválnom kell,
szoval vigyázzatok az epilálással.
az 1ik csomom mai napig meg van:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!