Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura kérdés, de az esküvőtökre hogyan szőrtelenítettétek úgy a hónaljatokat, hogy semmi feketeség ne látszódjon?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 20:03
1/29 anonim válasza:
Én borotválni szoktam, és soha nem látszik semmi feketeség. :) A nagy nap reggelén kell megcsinálni, és akkor 100, hogy nincs ott semmi. ;)
2/29 anonim válasza:
Előszőr is, nem csináltam ekkora cirkuszt a napból, mert ez már nekem mint nőnek is sokkkkkkkkkkkkkkkkkk, másodszor szépen elbattyogsz a kozmetikushoz, és 3 nappal korábban legyantáztatod.
Ha ezt a tendenciát folytatod, be fogsz esküvőig gárgyulni:D
4/29 A kérdező kommentje:
Igen, én is így szoktam, de nagyon ritkán megvágom magam... és az ciki lenne reggel.
2014. jan. 22. 20:09
5/29 anonim válasza:
Ha pedig olyan erős, hogy az aznapi borotválás ellenére is fekete lesz, akkor kénytelen vagy gyantáztatni pár alkalommal az esküvő előtt. (csak ne esküvő előtt egy-két nappal, mert akkor meg lehet, hogy bevörösödik...)
6/29 A kérdező kommentje:
Jaj, nem olyan sötét! :) és még sosem gyantáztattam, de nem is merném... annak ellenére h keresztanyukám kozmetikus.
2014. jan. 22. 20:16
7/29 anonim válasza:
először én is féltem a gyantázástól... ma már magamnak simán legyantázom :) először kellemetlen, de nem fáj annyira mint gondolnád... és hetekig nincs vele problémád :)
8/29 anonim válasza:
Kizárólag gyantával, soha nem borotválom, attól csak erősebb lesz a szőr.
9/29 A kérdező kommentje:
hát az én szőröm már elég erős lehet, ha 10 éve borotválom :D
de azóta sose nőtt meg hosszúra, sőt, még sosem volt hosszú a szőr a hónom alján (ezt a szót se írtam le még soha)
2014. jan. 22. 20:27
10/29 anonim válasza:
Kezdd le a gyantázást, meglátod, hogy mennyivel jobb, hogy hetekig sima és nem borostás napokon belül ;)
Én mindenem kizárólag gyantáztatom, vagy magam csinálom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!