Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre műköröm? Vélemények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre műköröm? Vélemények tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Teljesen átlagos kezem van, nem volt soha műkörmöm, azonban "mindenhol" azt látom, hogy esküvőre a hölgyek még akkor is megcsináltatják, ha egyébként nincs műkörmük.

Szerintem engem akadályozna és tuti, hogy le is törném pont az esküvő napján :)

Ez tényleg ápoltabb, szebb küllemet kölcsönöz a kéznek, vagy nem ezen múlik?

2014. jan. 19. 22:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
94%
21: nekem világ életemben kocka formájú volt a körmöm, mert az ujjaimhoz, a kézformámhoz ez áll jól. Nem volt soha műkörmöm, de a sajátom kockára van reszelve. Próbáltam minden mást, kereket, mandulát, mégis visszatértem ehhez, mert a többivel baromi hülyén nézett ki a kezem. De akkor gondolom összefutnánk az utcán és megjegyeznéd, hogy tömény okádék a kezem, csak mert kocka körmeim vannak.
2014. jan. 20. 14:14
 22/27 anonim ***** válasza:
91%

szia! Nekem sem volt soha műkörmöm, de nem túl szépek sajnos a körmeim, így csináltattam. Egyet 6 héttel az esküvő előtt, próbának, de nagyon csúnya lett. Az esküvő előtt pedig 2 nappal rakattam fel porcelánt. Szerintem nagyon szép és ízléses lett, ráadásul elég tömzsi ujjaim vannak, rágtam a körmöm is régen, hülyén mutatott volna. Bár az esküvő után letört az egyik, és vitte is a sajátomat is, azóta sem volt rajtam műköröm, mégis azt mondom, nem bántam meg, mert jó végignézni, hogy nem a csutka, szétrágott, sárga körmeimet kellett nézni a fotókon.

Semmi extra nem volt, francia manikűr volt és nem 3 centi, csak hogy ápolt legyen. Szerintem szép tud lenni, ha ízléses.

[link]

alulról a 3. Nekem kb. olyan volt, annyi különbséggel, hogy csak a gyűrűs ujjamon volt 3-3 db kis strassz kő.

2014. jan. 20. 14:19
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az a baj a műkörömmel, hogy bár igen, tud szép lenni (ha valakinek ez az ízlése), de akarva-akaratlanul is látszik hogy mű, még a legegyszerűbb francián is - mert nem természetes az anyaga, vastagsága, fénye.

Szerintem egy manikűrt érdemes az esküvő előtt megejteni, és ennyi. Leápolják, kifényezik és lereszelik kicsit a körmöket, ennél több nem kell. Sokkal szebb bármilyen műkörömnél.

2014. jan. 20. 18:38
 24/27 anonim ***** válasza:
41%
Soha nem rakatnék műkörmöt... Ha amúgy fested a körmöd, akkor válassz valami szép lakkot, ezt kipróbálhatod akkor is ha amúgy nem lakkozod, de szerintem az se fontos hogy ki legyen festve... Kinek mi tetszik.
2014. jan. 20. 20:05
 25/27 anonim ***** válasza:
91%
Most lettem körmös .Én biztos csináltatnék valami kis rövidet ,francia lakkozással . Magamon egy idő után zavar a műköröm,de nagyon tetszik ,sokkal másabb az ember keze úgy szerintem .Mindig rövidet szoktam csinálni .
2014. jan. 21. 12:28
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, június 21 a nagy nap, addig szerintem elkezdek kísérletezni a manikűrrel biztosan, de lehetséges, hogy kipróbálom a műkörmöt is, a mandula alakú tetszett a legjobban. :)
2014. jan. 21. 23:01
 27/27 anonim ***** válasza:
Végül lett körmöd? 😊
2021. szept. 20. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!