Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre műköröm? Vélemények tapasztalatok?
Teljesen átlagos kezem van, nem volt soha műkörmöm, azonban "mindenhol" azt látom, hogy esküvőre a hölgyek még akkor is megcsináltatják, ha egyébként nincs műkörmük.
Szerintem engem akadályozna és tuti, hogy le is törném pont az esküvő napján :)
Ez tényleg ápoltabb, szebb küllemet kölcsönöz a kéznek, vagy nem ezen múlik?
szia! Nekem sem volt soha műkörmöm, de nem túl szépek sajnos a körmeim, így csináltattam. Egyet 6 héttel az esküvő előtt, próbának, de nagyon csúnya lett. Az esküvő előtt pedig 2 nappal rakattam fel porcelánt. Szerintem nagyon szép és ízléses lett, ráadásul elég tömzsi ujjaim vannak, rágtam a körmöm is régen, hülyén mutatott volna. Bár az esküvő után letört az egyik, és vitte is a sajátomat is, azóta sem volt rajtam műköröm, mégis azt mondom, nem bántam meg, mert jó végignézni, hogy nem a csutka, szétrágott, sárga körmeimet kellett nézni a fotókon.
Semmi extra nem volt, francia manikűr volt és nem 3 centi, csak hogy ápolt legyen. Szerintem szép tud lenni, ha ízléses.
alulról a 3. Nekem kb. olyan volt, annyi különbséggel, hogy csak a gyűrűs ujjamon volt 3-3 db kis strassz kő.
Szerintem az a baj a műkörömmel, hogy bár igen, tud szép lenni (ha valakinek ez az ízlése), de akarva-akaratlanul is látszik hogy mű, még a legegyszerűbb francián is - mert nem természetes az anyaga, vastagsága, fénye.
Szerintem egy manikűrt érdemes az esküvő előtt megejteni, és ennyi. Leápolják, kifényezik és lereszelik kicsit a körmöket, ennél több nem kell. Sokkal szebb bármilyen műkörömnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!