Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már a Papp lászló Sportarénában esküvő kiállításon? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Esküvői ruhát szeretnék bérelni. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes várni az esküvő kiállításig vagy nem? Ott vannak valamilyen kedvezmények? Augusztusban lesz az esküvőnk.2013. nov. 20. 13:52
1/6 anonim válasza:
Ha ott szeretnél próbálni, az nagyon nem éri meg, mert iszonyat tömeg van, és futószalagon nyomják a szalonosok is, szóval nincs idejük 5-6 ruhát rád adni, mintha időpontra jelentkeznél hozzájuk. A legtöbb szalon a kiállítási kedvezményeket amúgy is meg szokta adni az azt követő 1-2 hétben még, szerintem érdemes felhívni azokat, akiket kinéztél magadnak. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2013. nov. 20. 14:03
3/6 Je Veux válasza:
Szerintem érdemes elmenni. Valóban nem tudsz felpróbálni 5-6 ruhát, csak 2-3at, illetve néha várni is kell 15-20 percet mire sorra kerülsz, de mindenhonnan kuponokat nyomnak a kezedbe. Nem mindenhol vannak akciók csak úgy, sok helyen ezzel a kuponnal érvényesítheted a kedvezményedet. Aztán látod a különböző szalonok milyen ruhákat adnak, a honlapon szereplő képek mindig becsapósak, ott pedig a valóságban látod, hogy milyenek, hova érdemes elmenni.
Cukrászokkal, zenekarokkal, dekorosokkal találkozhatsz, ötleteket gyűjthetsz. Szerintem megéri. Bérelni valószínű nem fogsz ott helyben, de egy jó nagy lépéssel előrébb kerülsz vele.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igazából kinéztem 1 nagyon szép ruhát, ha pedig az jól állna, akkor nem próbálgatnék többet.
2013. nov. 20. 15:23
5/6 anonim válasza:
Nagy volt a tömeg, de szereztem jó ötleteket. Pécsen is voltam kiállításon, nekem az emberközelibb volt. Budapesten nem is próbáltam, mondjuk Pécsen is csak néhány ruhát. Szerintem azért érdemes elmenni.
6/6 anonim válasza:
Tavasszal volt az esküvőnk, előtte voltam a Sportarénás és a Kongresszusi központos esküvő kiállításon is. Az arénás jobb volt, kevésbé volt piaci érzése az embernek (a kongresszusi 1 hétvégével előtte volt, nagyon tukmálták magukat a kiállítók). Viszont mindkettőről ipari mennyiségű szórólappal jöttünk haza, még szerencse, hogy az egyik standnál adtak vászontáskát :D Ruhapróbálásra nem ez a legmegfelelőbb, mert tényleg nagyon futószalag, nem annyira figyelnek rád, és a legtöbb szalon ad kedvezményt, ha az esküvő kiállítás hétvégéjén mész próbálni. Viszont ötletgyűjtésnek jó, mi ott ismerkedtünk meg a fotósunkkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!