Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány darab süteményt számoltok az ekuvotokre egy fore?
Figyelt kérdés
80 személyes lagzinal, hany darab sutemenyt kell rendelnem? ugye kell minden csaladnak haza is csomagolni 10-14 drb-ot. a lagzin kb mennyi szokott elfogyni?2013. nov. 19. 16:23
1/3 anonim válasza:
Mi nem csomagoltunk senkinek, amikor házasodtam még nem tudtam hogy ilyen is van.
2/3 anonim válasza:
Ez teljesen családfüggő. Nálunk olyan 6 személy hozott a 30-ból 1-3 tepszi sütit...nem győztem elosztani:D Mire sütire került a sor, mindenki dugig volt:D Ha nem marad süti, akkor nem csomagolsz nekik, ennyi, de nem kell úgy számolni, hogy maradjon. Kajából se kell úgy számolni. De mi is úgy jártunk, hogy nem győztük elosztani a rengeteg kaját. Júli végén marha meleg volt, senki nem volt éhes. Én egy falat húst ettem pl, és elég volt:D Tudni kell, hogy ki mennyit eszik, s asszerint kiszámolni. Ugyanez az italokkal. Legyen elég mindenből, aztán majd ha marad osszátok, ha nem marad, senki meg nem szól érte.
3/3 anonim válasza:
Akárhány lagzin voltam a süti nemigen fogyott, mert a lakoma végén felvágták a tortát és kész volt mindenki. 1-1 süti, de főleg inkább pogi volt ami lecsúszott fejenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!