Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre műköröm? Vélemények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre műköröm? Vélemények tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Teljesen átlagos kezem van, nem volt soha műkörmöm, azonban "mindenhol" azt látom, hogy esküvőre a hölgyek még akkor is megcsináltatják, ha egyébként nincs műkörmük.

Szerintem engem akadályozna és tuti, hogy le is törném pont az esküvő napján :)

Ez tényleg ápoltabb, szebb küllemet kölcsönöz a kéznek, vagy nem ezen múlik?

2014. jan. 19. 22:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
Ízlés kérdése. Szerintem nem túl szép a műköröm, nekem biztos nem is lesz.
2014. jan. 19. 23:01
 2/27 anonim ***** válasza:
88%
Nekem sem volt még műkörmöm, és tuti nem esküvőm napján kezdeném el. Elsőre biztos szokatlan lenne, és egész végig azt figyelném, hogy nincs-e vele baj. Én valami szép mintát festettetnék inkább a körmeimre. Előtte formára lenne vágva, az biztosan ápolt, és elegáns, és nem okoz problémát, hiszen lakkozva már máskor is volt. :)
2014. jan. 19. 23:02
 3/27 A kérdező kommentje:

Én sem szeretnék műkörmöt, de eddig 10-ből 8 ember megkérdezte "és milyen lesz a körmöd?"

Nézegettem esküvői, gyűrűs stb. fotókat a neten és túlnyomó részt műkörme volt a menyasszonynak.

Belegondoltam, hogy mindenki meg fogja nézni a gyűrűmet is, ez vezetett oda, hogy feltegyem a kérdést.

2014. jan. 19. 23:10
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
Én a helyedben nem műkörmöznék, esetleg gél lakkot tetetnék fel. Sosem műkörmöztem, de ezzel a gél lakkal nemrég tettem próbát. Szerintem nagyon szép és mégis az eredeti körmöd marad.
2014. jan. 19. 23:11
 5/27 anonim ***** válasza:
98%
Nekem évek óta van műkörmöm. Sajnos a saját körmöm töredezik, bármit próbáltam semmi se segített :( Az esküvőn is ízléses, rövid, nem csicsás körmeim voltak, mint mindig :) Ha erős, szép körmeid vannak, szerintem elég egy manikűr is, és akkor is ízléses, és szép hatást érsz el :) Műkörömmel vagy anélkül, de sok boldogságot neked :)
2014. jan. 19. 23:11
 6/27 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nagyon nem tetszik, és ha akkor lenne először, tuti megőrjítene téged is. Fölösleges.
2014. jan. 19. 23:19
 7/27 anonim ***** válasza:
80%

Én tuti nem kezdeném el pont akkor...

Kit érdekel, mások mit mondanak? :D (Oké, tudom, sokakat igenis érdekel.) Ez a Te esküvőd, a Te életed egy napja, a Te körmöd... Csináld úgy, ahogy Neked jó. Nem kell igazodnod ahhoz, hogy mások hogyan csinálják.

S ahogy már írták, ha szép a körmöd, akkor szép lesz műköröm nélkül is, ami nem is feltétlenül szép, ízlés és adott műköröm dolga. Azt sem tudjuk, rövid a körmöd vagy sem. Egy szép, ápolt, egészséges köröm bizonyosan nem csúnyább, mint a műköröm, főleg, ha nem is egész rövid, a műkörmöt inkább csak jobban lehet csicsázni, az extra méretei miatt...

2014. jan. 19. 23:21
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Körmösként azt mondom, hogy nem fontos az esküvőre a műköröm, ha szép, ápolt a kezed, és a körmeid is. Bőven elég egy manikűr, maximum géllakk. Volt több menyasszony vendégem is, nem mindenki kèrt műkörmöt, volt akinek nem is javasoltam volna, annyira szép kezei és erős körmei voltak, hogy elég volt egy lakkozás.

Egyébként a jól megépített műköröm nem törik le, bírja a strapát, persze ehhez meg kell keresni azt a körmöst, aki meg is tudja csinálni.

Az ápolatlan kezű menyasszony viszont nem szép.

2014. jan. 19. 23:24
 9/27 anonim válasza:
100%
Simán kis mükörmöt is csináltathatsz, ami nem nagyobb, mint egy átlagos köröm, de ha nem akarsz csináltatni, hát ne csináltass :)
2014. jan. 19. 23:32
 10/27 anonim ***** válasza:

Nekem évek óta műkörmöm van, mert az eredeti sajnos lemezesen törik, hiába csinálok vele bármit :( De mindig nagyon rövid, francia, szóval teljesen természetesnek tűnik. 4 éve viselek műkörmöt, még sosem sikerült letörni, szóval ez nem annyira gyakori, ha normálisan csinálják meg! Egyértelmű volt, hogy az esküvőmön is lesz, csak raktunk bele egy kis csillámot, és a gyűrűsujjaimon volt egy-egy porcelánvirág meg kő :) Ilyen volt (ez már a hosszabb, lenőtt változat, szóval ennél rövidebb volt):

[link]

A zselés köröm nem sokban különbözik a géllaktól :) Ha sosem volt még műkörmöd, nem a nagy napra javaslom (még a legrövidebbet is szokni kell, mert kicsit vastagabb, mint az eredeti). Egy kis géllakkal viszont érdemes megerősíteni, mert nem tud lepattogzani, mint a sima lakk :)

2014. jan. 19. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!