Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre műköröm? Vélemények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőre műköröm? Vélemények tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Teljesen átlagos kezem van, nem volt soha műkörmöm, azonban "mindenhol" azt látom, hogy esküvőre a hölgyek még akkor is megcsináltatják, ha egyébként nincs műkörmük.

Szerintem engem akadályozna és tuti, hogy le is törném pont az esküvő napján :)

Ez tényleg ápoltabb, szebb küllemet kölcsönöz a kéznek, vagy nem ezen múlik?

2014. jan. 19. 22:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%
De hát ha valakinek a kézbőre csúnya, azon a műköröm nem segít, nem?
2014. jan. 20. 00:45
 12/27 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a géllakk jó megoldás. A lakk is jó, de ha valakinek gyengébb, hajlékony a körme, akkor lepattan pár óra alatt is, ez meg esküvő előtt elég necces. A műköröm túl sok, főleg, ha valaki sosem hord. A géllakk olyan, mint egy sima lakkozás, csak 3 hétig makulátlan (persze, ha jó termékekkel és szakértő kezek csinálják). Később pedig simán lepolírozható, vagy leoldható, attól függ, milyen termékkel készítik.
2014. jan. 20. 00:49
 13/27 anonim ***** válasza:

lehet nagyon szépet festeni az eredetire, ha szép a körmöd.

Azért szokták, mert ugye sok képen a gyűrűk miatt előtérben van, és nem szép, h pl. nem azonos a hosszúság, stb.

Én gél lakkot vagy nagyon pici építettet javasolnék neked, ha építtetsz, akkor eski előtti szombaton érdemes, mert 1 hetes lenövés, ha nem teli szín, nem látszik, de addigra megszokod (ha a kicsi is fura)

Mutatok párat:

Sajátra (persze ez is attól függ, milyen a saját)

[link]

[link]

[link]

épített pici:

[link]

[link] (strasszokkal)

[link]

2014. jan. 20. 01:08
 14/27 anonim ***** válasza:
13%
A kerekített végű talán szép, de a kocka alakú tömény okádék.
2014. jan. 20. 04:09
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a képeket!

Mindenkinek ment a zöld mancs. :)

2014. jan. 20. 07:43
 16/27 anonim ***** válasza:

Ha esetleg úgy gondolod csináltathatsz gél lakkot az nem műköröm csak egy "erős" körömlakk és azt is meg tudják nagyon szépen csinálni:)

Nekem mondjuk műkörmöm van,de én rágtam mert ha nem is tört egyből.

2014. jan. 20. 08:10
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
tömény okádék??? ember, gondolkozz már, hogy hogy beszélsz! Attól, mert neked nem tetszik, másnak lehet szép! Egyszerűen nem tudom ép ésszel felfogni, hogy lehet így nyilatkozni valamiről, ami neked nem tetszik!
2014. jan. 20. 08:24
 18/27 anonim ***** válasza:
51%

Gél lakkom volt...

Ugyanolyan érzetre, mint a zselés köröm (hortam mindkettőt már előtte.

Azért csináltattam, mert a sima lakk simán lepparogzik, ha úgy esik, a géllakknak szebb a fénye, mint a zsimpla körömlakknak, ráadásul a manikűr esetén ugyanannyiba is kerül.

Magamnak pedig nem vállaltam volna be,mhoy megcsinalom...

Nekem még a linkeltnél is rövidebb vot a körmöm (amúgy nagyon egészséges hosszú (relatív) szokott lenni, de az esküvő előtti hónapban minden megtörtént, ami máskor 3 év alatt se... Szétnyílt letört, beszakadt, elakadtam, stb)

Jő volt, mert hétfőn csináltattam, htána hétfőn indultunk nászútra, kitartott, és mg utána is szép volt 2 hétig.. Nem kellett vele foglalkoznom..

De az utána valő állapotot senkinek sem kívánom, nost 3 hónappal később jött maradéktalanul rendbe (már talán köszönhető, az előtte való körömproblémáimnak, és annak, hogy magamnak küzdöttem le, nem mentem el szakemberhez:S

2014. jan. 20. 08:48
 19/27 anonim válasza:
55%

Ha még sosem volt műkörmöd,semmiképp ne az esküvőn legyen az első!Szerintem egy szép manikűr is megteszi,az is ápolt hatást ér el és abszolút természetes.Nekem is az lesz a nagy napom majd! :)

[link]

2014. jan. 20. 11:00
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

a géllakk jó megoldás, de azt sem kell túlcsicsázni.

nekem anyum manikűrös, tini koromban gyakorolt rajtam. na, ott és akkor megfogadtam hogy ez nekem még ingyen sem kell soha :)

ha szeretnéd hogy a kezeden a bőr is szép legyen, akkor menj el paraffinos kezelésre, csodákat tud művelni :)

2014. jan. 20. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!