Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre műköröm? Vélemények tapasztalatok?
Teljesen átlagos kezem van, nem volt soha műkörmöm, azonban "mindenhol" azt látom, hogy esküvőre a hölgyek még akkor is megcsináltatják, ha egyébként nincs műkörmük.
Szerintem engem akadályozna és tuti, hogy le is törném pont az esküvő napján :)
Ez tényleg ápoltabb, szebb küllemet kölcsönöz a kéznek, vagy nem ezen múlik?
lehet nagyon szépet festeni az eredetire, ha szép a körmöd.
Azért szokták, mert ugye sok képen a gyűrűk miatt előtérben van, és nem szép, h pl. nem azonos a hosszúság, stb.
Én gél lakkot vagy nagyon pici építettet javasolnék neked, ha építtetsz, akkor eski előtti szombaton érdemes, mert 1 hetes lenövés, ha nem teli szín, nem látszik, de addigra megszokod (ha a kicsi is fura)
Mutatok párat:
Sajátra (persze ez is attól függ, milyen a saját)
épített pici:
[link] (strasszokkal)
Köszönöm a válaszokat és a képeket!
Mindenkinek ment a zöld mancs. :)
Ha esetleg úgy gondolod csináltathatsz gél lakkot az nem műköröm csak egy "erős" körömlakk és azt is meg tudják nagyon szépen csinálni:)
Nekem mondjuk műkörmöm van,de én rágtam mert ha nem is tört egyből.
Gél lakkom volt...
Ugyanolyan érzetre, mint a zselés köröm (hortam mindkettőt már előtte.
Azért csináltattam, mert a sima lakk simán lepparogzik, ha úgy esik, a géllakknak szebb a fénye, mint a zsimpla körömlakknak, ráadásul a manikűr esetén ugyanannyiba is kerül.
Magamnak pedig nem vállaltam volna be,mhoy megcsinalom...
Nekem még a linkeltnél is rövidebb vot a körmöm (amúgy nagyon egészséges hosszú (relatív) szokott lenni, de az esküvő előtti hónapban minden megtörtént, ami máskor 3 év alatt se... Szétnyílt letört, beszakadt, elakadtam, stb)
Jő volt, mert hétfőn csináltattam, htána hétfőn indultunk nászútra, kitartott, és mg utána is szép volt 2 hétig.. Nem kellett vele foglalkoznom..
De az utána valő állapotot senkinek sem kívánom, nost 3 hónappal később jött maradéktalanul rendbe (már talán köszönhető, az előtte való körömproblémáimnak, és annak, hogy magamnak küzdöttem le, nem mentem el szakemberhez:S
Ha még sosem volt műkörmöd,semmiképp ne az esküvőn legyen az első!Szerintem egy szép manikűr is megteszi,az is ápolt hatást ér el és abszolút természetes.Nekem is az lesz a nagy napom majd! :)
a géllakk jó megoldás, de azt sem kell túlcsicsázni.
nekem anyum manikűrös, tini koromban gyakorolt rajtam. na, ott és akkor megfogadtam hogy ez nekem még ingyen sem kell soha :)
ha szeretnéd hogy a kezeden a bőr is szép legyen, akkor menj el paraffinos kezelésre, csodákat tud művelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!