Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ötletkreative Dekorról esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletkreative Dekorról esetleg hallott már valaki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Éppen dekorost keresünk az esküvőnkre,ami tavasszal lesz és vèletlenül talàltam ràjuk az interneten. Érdekelne,hogy milye àrban dolgoznak stb.
2013. nov. 17. 20:38
 1/2 anonim válasza:
Szia, szerintem bátran vedd fel velük a kapcsolatot, én ismerem őket, nagyon szépen dolgoznak és jó áron. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem is túl olcsó és nem is túl drága! Ár érték arányban teljesen jók! :)
2013. nov. 18. 06:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Képanyag nincs kint, ennyi alapján biztos nem választanám őket. Meg gyanús, hogy ők is "mindenhez értenek", menyasszonyi ruha, partykellék, esküvőszervezés... Jó, hogy fotózni és vőfélykedni nem akarnak. :))
2013. nov. 19. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!