Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyás esküvő (helyszínek, tapasztalatok)?
Tapasztalatok: 10+ kutyával, de még 5+-al is a násznép fele nem fog elmenni. Oka: a kutyák hangosak, szagosak (szeretem őket, de valljuk be, egy kutya SOSEM olyan szagtalan mint egy macska pl.), és ha ki-be mászkálnak összekoszolják a vendégeket, valamint jó eséllyel ruhát is szakítanak a karmukkal. Az ebédnél való kunyerálásról nem is beszélve.
Egyébként én még nem hallottam olyan étteremről, ahova bármilyen állatot is beengedtek volna eleve, fertőzések végett...nemhogy 10-et.
"ez a 10+ kutya nem a kert végébe láncra kicseszett típus, iskolázott, jól nevelt, ápolt ebekről van szó"
Én ezt megértem, de 10+ kutyát társaságban bármilyen jólnevelt is, szinte LEHETETLEN kontrollálni. Ha beviszed a kutyafuttatóba, ott is nagyon jól megfigyelheted, hogy 5 más kutyával együtt mekkora rosszcsont lesz a legjobban nevelt kis szőrcsomóból is. 10+ kutya együtt, hangos zene meg még 80 ember vagy több mindez kajával, itallal és tánccal megkoronázva KATASZTROFÁLIS ötlet.
"a násznép 15 gyerekétől sokkal jobban félek károkozás szempontjából, mint a kutyáktól."
A gyerekeknek javaslom a játszósarkot, ha lehet minden korosztálynak megfelelő megoldásokkal, mesével. Varázslatosan nyugodtan elül a mese előtt pár órát az a 15 gyerek. A kutyákkal ellentétben ők hallgatnak a szüleikre tömegben is.
Elfogult vagy a kutyusokkal szemben, amit meg is értek, ha szereted őket, de NYISD KI A SZEMED! Sem az állatoknak, sem a násznépnek nem teszel ezzel jót.
Jó, nem tudom, hol szúrtam el a kérdés kiírását, újra csak azt tudom mondani, hogy NEM kérek véleményt a kutyákról, rendszeresen járunk össze minddel (és egyik sem lesz kontrollálhatatlan attól, hogy több kutya van körülötte), a felüknek a gazdája kiképző, nem klasszikus hobbififikék.
Továbbra is TAPASZTALATokat várok, nem véleményt arról, hogy buta ötlet-e, sem előrejelzést arról, mit fognak csinálni a kutyák, akiket ÉN ismerek egytől egyig személyesen évek óta.
Bár tapasztalatom nincs ez ügyben, de ha én terveznék hasonlót, biztosan egy egyszerű, üres, ápolt füves területet keresnék, ahol fel lehet állítani egy csinos, nagyméretű sátrat(szépen, ízlésesen fel lehet diszíteni, tehát akármilyen trógerül is hangzik, egyáltalán nem az), így sokkal kevésbé lenne megkötve a kezetek, ti szabhatnátok a szabályokat, hogy milyen élőlényeket és hányat visztek be.
Az ételszállítás így is megoldható.
Melyik hónapra tervezitek? Mert ugye az sem mindegy, milyen az időjárás(bár hősugárzókat bárhova fel lehet szerelni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!