Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Őszi esküvő. Tippek, tapasztal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszi esküvő. Tippek, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Dekoráció,csokor,torta stb témában szeretnék minél többféle ötletet, képet, tippet:) Még csak tervezgetési fázis, esküvő még 2-3 éven belül biztos nem lesz megtartva.
2013. júl. 12. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Dekor, virág:

[link]

[link]

[link]

[link]

Mécsestartó:

[link]

Én az egészet az ősz köré építeném fel, Vadászházban lenne a lakodalom (nekünk is ott volt), a menüben vadak lennének, alma, dió, szőlő...

Nyilván az őszi színeket preferálnám, valamiért nekem a tört fehér, ekrü csipke jobban illik az őszi hangulathoz, mint a tiszta hófehér, réz színű ékszerekkel. Utóbbival vigyázni kell, nagyon kevés elég belőle.

Most hirtelen ennyit tudtam segíteni, jó készülődést!! :)

2013. júl. 12. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk a zöld lesz a fő szín, mellette a krém, ekrü csipke

Torta is levelekkel díszített lesz, képem most nincs

A csokor az minigerbera rózsaszínes,krém, vagy barack a rózsa és zöld minikrizantém lesz..(pont ennek van ugye szezonja ősszel

Annyira nem mentünk rá dekorban az ősz vonalra, de mivel eza kedvenc évszakom így evidens, hogy visszaköszön.... Idén lesz októberben

2013. júl. 12. 14:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Húú, hát szerintem egy ősz esküvő nagyon klassz lehet. Az ősz színei gyönyörűek, itt aztán kibontakozhat a fantázia, ami a dekorációt, és minden egyéb kiegészítőt illet! :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bocsi az összevisszaságért, de annyi gyönyörűséget találtam, hogy millió képet tudnék linkelni. Böngészd Te is ;) :

[link]

2013. júl. 12. 14:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2013. júl. 12. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

dekorácio : [link]

ruha: [link]

torta: [link] ,

[link]

helyszin: [link]

remélem tetszenek a képek! :) én ilyen őszi esküvőt tudnék elképzelni :))

2013. júl. 12. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
2013. júl. 16. 11:52
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon jók,köszönöm:)
2013. júl. 17. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!