Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lenne ez a szám nyitótáncnak?
Szerintem nem igazán táncolható ez a szám, elég darabos mozgás képzelhető el rá.
De természetesen ti tudjátok...
Esetleg valami kisfilm alá betehetnétek, ha már mindenképpen ragaszkodtok hozzá.
Ahogy nézegetem a nyitótáncos videokat,mindegyikbe össze vannak vágva a számok és eléggé viccesre vannak véve.
Manapság már unalmasnak számít egy hagyományos nyitótánc?
Mondjuk 10 éve nem voltam esküvőn,lehet le vagyok maradva egy kicsit :D
no csak találtam egyszerűbbet is: http://www.youtube.com/watch?v=GgNcLnGJw6k
Valami ilyesmit tudnék elképzelni.
Ha szeretitek ezt a számot, akkor biztos jó lenne. Én mint régi disney-kedvelő, kifutok a világból az Aranyhajtól.
A 2. videón sírva röhögtem, ahogy a férj vigyorogva álldogál a táncnál, a duci menyasszony meg hasonló vigyorral ugrálja körbe :D
Szerintem egyébként a hagyományos nyitótánc a jobb, én sem szeretem a viccesre vett formát. De ízlések és pofonok. Bár azt is hozzáteszem, hogy aki nem tud táncolni, az jobban tenné, ha nem táncolna, mert csak vicces az egész, de semmiképp sem szép vagy elegáns.
Nekünk is szólni fog ez a szám az esküvőnkön :)
A táncról nem tudok nyilatkozni, ilyen értelemben nem jó a "hallásom", fogalmam sincs, lehet-e rá táncolni.
Az elsőnél kivágnám a könyvátadós részt, az nagyon nem táncolható zene. Egyébként az eleje is fejtörést okozna, milyen táncot lehetne erre táncolni, viszont a közepétől nagyon szép de úgy meg rövid.
A második szám nagyon szép, csak a vége olyan befejezetlen. Én nem csak ilyen simán hagynám abba. Egy "összesimulásos" résszel fejezném be.
Mi erre táncoltunk:
http://www.youtube.com/watch?v=zZWoR5Y1iMI
Szerencsére nagyon jó tánctanárunk volt, szép koreográfiát talált ki nekünk, nagyon tetszett mindenkinek.
Egyet értek egy korábban előttem szólóval, hogy a megosztott videón nagyon egyszerű a tánc vége.
Nekünk úgy volt vége, hogy a férjem lassan beforgatott maga mellé, összesimultunk, és csókkal zártuk a táncot.
Utólag visszanézve nagyon szép volt.
Előző vagyok, szerintem, amit másodjára osztottál meg, nagyon szép, csak nekem egy kicsit gyors. De van annak a számnak lassabb változata is.
http://www.youtube.com/watch?v=gfsRduH6GeM
Nekem még ez is nagyon tetszik egyébként:
Persze a könyv (ami egyébként egy táska :D) átadós rész nem lenne benne.
A második videoban lévő számot azért nem választanám mert arra táncoltam anno a szalagavatómon. Azt azért linkeltem be mert örültem,hogy a youtubon lévő tömérdek vicces nyitótánc között találtam valami egyszerűbb,hagyományosabb táncot.
8. által linkelt szám nagyon szép (bár inkább magyar számot szeretnénk)
Utolsó: Köszönöm az ötleteket,de a párom kiakadna ha a twilight zenéjét választanám :D
Igazából azért tettem fel a kérdést mert én is azon gondolkoztam,hogy vajon mennyire táncolható, közben kaptam privátba egy üzenetet,ami szerint nem lenne gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!