Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyás esküvő (helyszínek, tapasztalatok)?
A TordasZoo eddig eszembe se jutott, pedig nagyon jó ötlet, köszönöm, utánanézünk :) Boxok mindenképp lesznek, nem akarom egyik ebzetre se ráerőltetni a bulit, pláne nem akarok felesleges konfliktust a dologból :)
Utolsó, KÖSZÖNÖM!!! Vegyesen munka- és kiképzők "hobbikutyáiról" van szó, nem kicsik (pitek, staffok, corsók, huskyk, rotik, njk), és eszem ágában sem lenne összeengedni őket, ha nem tudnám,hogy mindenkit totál kontroll alatt tart a gazdája, nem tömegverekedést akarok (bár ez elő sem fordulhatna), csak meg szeretném osztani a nagy napunkat a saját és barátaink kutyáival is.
Az evéssel nem lesz gond, az ismerősökről tudom, hogy nem zavarja őket, családi "bulikon" (születésnapok, karácsony) pedig egyébként is bent vannak a kutyák ebédközben (is), és még soha senki nem szólt egy szót sem - de jó, hogy említetted, mindenképp meg fogom kérdezni a násznépet, ha van, akit zavar, megpróbálunk kompromisszumot keresni.
Durván hangos zene kutyák nélkül sem lenne, a társaság inkább beszélgetős, táncolni pedig úgy is lehet, ha nem nyomja el a zene még az ember saját gondolatait is - ha mégis kedvünk támadna üvöltetni valamit, az ebek (már amelyiket zavarja) vagy boxba, vagy szobára mennek :)
Rohadjak meg, ha értem... Megpróbálom újra leírni, érthetőbben:
NEM érdekel senki véleménye, aki kerti dísznek tartja a kutyáját - tudom, hogy büdösek, tudom, hogy kunyerálnak, tudom, hogy "belelihegnek az ember képébe", tudom, hogy neveletlenek, és azt is tudom, hogy ez CSAK a gazdájukról állít ki szegénységi bizonyítványt. Az enyéim NEM ilyenek, az ismerőseim kutyái sem ilyenek, ég és föld a kettő, mi felfogjuk, hogy FELELŐSSÉGet vállaltunk értük, és ehhez mérten viselkedünk.
Nagyon köszönöm azoknak is, akik előre meg tudják mondani, hogy az ÉN kutyáim hogyan viselkednek tömegben (ugyanúgy, mintha csak velem lennének), hányszor és milyen körülmények között kell üríteniük egy nap (ahányszor én lehetőséget adok rá), milyen szagot árasztanak (jobbat, mint egy-két ember), vagy épp mennyire tudnak viselkedni (megint csak jobban, mint pár ember), de NEM erre irányult a kérdésem, és nem is vagyok kíváncsi arra, ki milyen körülmények között, milyen kutyákkal találkozott már - normálisan nevelttel egyikőtök sem, az már feltűnt (ahogy az is, hogy a sokat emlegetett 10+ kutya ennél jóval kevesebb magyarázásból felfogja, ha valamire nem vagyok kíváncsi).
A továbbiakban két dolgot várok:
1.) TAPASZTALATOKAT KUTYÁS ESKÜVŐKRŐL - nem kutyákról, nem arról, hogy hogy bírnak a kutyák egy ilyen rendezvényt, nem arról, hogy kinek a kutyája milyen szagokat áraszt/hülyeségeket csinál a gazdája hibájából.
2.) Olyan HELYSZÍNEKET, ahová BEENGEDNEK több kutyát egyszerre, amíg a rendezvény tart - nem, továbbra sem érdekel, hogy ki engedi be a kutyát a lakásba, és ki nem, hogy még egy kicsit sokkolja mindenkit, az enyémekkel együtt is alszom, mégis élek még, és mégsem pofázok bele olyan életébe, akik nem így tesznek, pláne nem kéretlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!