Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kutyás esküvő (helyszínek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sippara kérdése:

Kutyás esküvő (helyszínek, tapasztalatok)?

Figyelt kérdés
Egyrészt helyszínt keresnék Budapesten (vagy vonzáskörzetében), ami rendelkezik kerttel - magát a lagzit beltéren tartanánk, de a kutyák miatt fontosnak tartom - és beengednének viszonylag sok (10+) kutyát, másrészt tapasztalatok is érdekelnének hasonló esküvőkkel kapcsolatban.
2013. nov. 7. 14:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
64%
14:15 itt te vagy az aki nincs képben. :) Teljesen nyíilvánvaló, hogy nem értesz a kiképzett (nem jólnevelt kis szőrcsomó) kutyákhoz, sőt szerintem még nem is láttál olyat. Mert az hogy a kutyafuttatón milyen kutyák vannak, nem igazán mérvadó. Képzeld el, hogy a kutyások olyan rendezvényekre, nyaralásra, versenyre járnak, ahol nem 10, hanem akár több 100 kutya is van, és lám még sem dől össze a világ. Vannak olyan emberek akiknek EGYEDÜL van 5-10 kutyájuk és képesek irányítani őket. Jószándékú vagy, de fogalmad sincs az igazi kutyás világról (ami nem a kutyafuttatóban kezdődik) világról, akkor pedig nagyon gáz okoskodnod.
2013. nov. 7. 16:31
 12/30 A kérdező kommentje:

A TordasZoo eddig eszembe se jutott, pedig nagyon jó ötlet, köszönöm, utánanézünk :) Boxok mindenképp lesznek, nem akarom egyik ebzetre se ráerőltetni a bulit, pláne nem akarok felesleges konfliktust a dologból :)

Utolsó, KÖSZÖNÖM!!! Vegyesen munka- és kiképzők "hobbikutyáiról" van szó, nem kicsik (pitek, staffok, corsók, huskyk, rotik, njk), és eszem ágában sem lenne összeengedni őket, ha nem tudnám,hogy mindenkit totál kontroll alatt tart a gazdája, nem tömegverekedést akarok (bár ez elő sem fordulhatna), csak meg szeretném osztani a nagy napunkat a saját és barátaink kutyáival is.

2013. nov. 7. 16:41
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
És a kutyák bent lehetnek amíg ti esztek?
2013. nov. 7. 18:32
 14/30 A kérdező kommentje:
Természetesen igen :) Hál' Istennek egyik sem kunyerál (na jó, a pit meg a roti szörnyen gyomrosak, de mindenki csak a saját gazdája szájából nézné ki a falatot és első szóra leállnak :)), úgy terveztem, hogy vagy a vacsora, vagy az éjféli menü után megkapja mindenki a kajáját és nyomás boxba, vagy szék alá (kinek hogy kényelmes) :)
2013. nov. 7. 18:51
 15/30 anonim ***** válasza:
63%
Lesznek "kutyátlan" vendégek? Mert speciel nekem van egy kutyusom, imádom is, de engem zavarna ha bent lennének evés közben. Sőt ez nem lagziban is zavarna. Szóval erre gondoljatok!
2013. nov. 7. 18:56
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Meg még arra gondoltam, hogy nem lesz ez rossz a kutyusoknak? Mármint a hangos zene. Köztudott, hogy elég éles a hallásuk. Nem zavarná őket? Én sajnálnám elvinni az én kutyusomat, mert utálja a hangzavart, sőt kifejezetten fél is a nagyon hangos dolgoktól. Hiába idomított, én nem vinném hangos helyre.
2013. nov. 7. 18:58
 17/30 A kérdező kommentje:

Az evéssel nem lesz gond, az ismerősökről tudom, hogy nem zavarja őket, családi "bulikon" (születésnapok, karácsony) pedig egyébként is bent vannak a kutyák ebédközben (is), és még soha senki nem szólt egy szót sem - de jó, hogy említetted, mindenképp meg fogom kérdezni a násznépet, ha van, akit zavar, megpróbálunk kompromisszumot keresni.

Durván hangos zene kutyák nélkül sem lenne, a társaság inkább beszélgetős, táncolni pedig úgy is lehet, ha nem nyomja el a zene még az ember saját gondolatait is - ha mégis kedvünk támadna üvöltetni valamit, az ebek (már amelyiket zavarja) vagy boxba, vagy szobára mennek :)

2013. nov. 7. 19:11
 18/30 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is érdemes előre jelezni ezt a násznép fele, ugyanis nekem elég rosszul esne, ha egy lagzin kutyalihegés közepette kellene "jóízűen" falatoznom. Szeretem a kutyákat, nekünk is van kettő, kint a kertben. Soha, semmilyen körülmények közt nem engedném be a házba és nem is tudom elviselni őket zárt helyiségben. Amennyiben előre tudnék erről, inkább finoman visszautasítanám a meghívást, ti pedig kutyázhatnátok kedvetekre így kompromisszumot sem kellene kötni.
2013. nov. 7. 20:27
 19/30 anonim ***** válasza:
65%
Nekem 2 spánielem van, imádom őket, de eszembe nem jutna ilyen. Egy, ez nem kutyáknak való, ők se éreznék jól magukat. Kettő, a kutyás vendégek, ahelyett, hogy szórakoznának, a kutyájukkal lesznek elfoglalva. Vihetik ki pisilni, kakilni.
2013. nov. 7. 23:00
 20/30 A kérdező kommentje:

Rohadjak meg, ha értem... Megpróbálom újra leírni, érthetőbben:

NEM érdekel senki véleménye, aki kerti dísznek tartja a kutyáját - tudom, hogy büdösek, tudom, hogy kunyerálnak, tudom, hogy "belelihegnek az ember képébe", tudom, hogy neveletlenek, és azt is tudom, hogy ez CSAK a gazdájukról állít ki szegénységi bizonyítványt. Az enyéim NEM ilyenek, az ismerőseim kutyái sem ilyenek, ég és föld a kettő, mi felfogjuk, hogy FELELŐSSÉGet vállaltunk értük, és ehhez mérten viselkedünk.

Nagyon köszönöm azoknak is, akik előre meg tudják mondani, hogy az ÉN kutyáim hogyan viselkednek tömegben (ugyanúgy, mintha csak velem lennének), hányszor és milyen körülmények között kell üríteniük egy nap (ahányszor én lehetőséget adok rá), milyen szagot árasztanak (jobbat, mint egy-két ember), vagy épp mennyire tudnak viselkedni (megint csak jobban, mint pár ember), de NEM erre irányult a kérdésem, és nem is vagyok kíváncsi arra, ki milyen körülmények között, milyen kutyákkal találkozott már - normálisan nevelttel egyikőtök sem, az már feltűnt (ahogy az is, hogy a sokat emlegetett 10+ kutya ennél jóval kevesebb magyarázásból felfogja, ha valamire nem vagyok kíváncsi).

A továbbiakban két dolgot várok:

1.) TAPASZTALATOKAT KUTYÁS ESKÜVŐKRŐL - nem kutyákról, nem arról, hogy hogy bírnak a kutyák egy ilyen rendezvényt, nem arról, hogy kinek a kutyája milyen szagokat áraszt/hülyeségeket csinál a gazdája hibájából.

2.) Olyan HELYSZÍNEKET, ahová BEENGEDNEK több kutyát egyszerre, amíg a rendezvény tart - nem, továbbra sem érdekel, hogy ki engedi be a kutyát a lakásba, és ki nem, hogy még egy kicsit sokkolja mindenkit, az enyémekkel együtt is alszom, mégis élek még, és mégsem pofázok bele olyan életébe, akik nem így tesznek, pláne nem kéretlenül.

2013. nov. 8. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!