Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flora Esszencia dekorcéget esküvőre esetleg valaki már igénybe vette? Mik a tapasztalatok?
Tavaly az egyik legjobb barátnőmnél dekoráltak ők. Azért tudom, mert ott voltam vele a megbeszélésen, hogy segítsek kiválasztani mindent. :)
Az eredmény nagyon szép volt, és amit külön kiemelnék, a lány, akivel megbeszéltünk mindent, rögtön elmondta a véleményét az ötleteinkről. Pl. barátnőm kálát szeretett volna, de teljesen őszintén elmondta a dekoros, hogy az adott évszakban drága lesz, így ha szűkös a keret, keressünk más megoldást, vagy kombináljuk más virággal. Ez nagyon tetszett, utólag meg is beszéltük, mert rögtön éreztük, hogy nem akar lehúzni, és persze rengeteg tanácsot is kaptunk, milyen virággal érhetjük el a hatást, amit terveztünk.
A munkájuk nagyon szép, a hozzáállásuk korrekt, ha az esküvőm előtt ismertem volna meg őket, valószínűleg nem keresnék másik dekorost. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!