Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Petneházy Clubhotelről tapaszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Petneházy Clubhotelről tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ajánlatot szeretnék kérni, de még nagyon messze van az esküvő (2015, nyár), nincsenek is nagyon konkrét elképzelések, de érdekelne, hogy kb. milyen árakkal számolhatok náluk, és hogy mik a tapasztalatok.
2013. dec. 29. 23:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Mikor egy férjes asszonynak voltam a szeretője szerintem oda jártunk, diszkrétek!

Csak ajánlani tudom, ha a szeretőddel el szeretnél bújni egy pár órára a vőlegényed elől.

2013. dec. 30. 01:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, szerintem a kérdező nem a szeretőjével akar elbújni :D Nem magadból kéne kiindulni
2013. dec. 30. 02:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Pontos árat én sem tudok, de nagyságrendileg úgy 15 ezertől indul egy menü itallal, amennyire én tudom az árakat Budapesten.
2013. dec. 31. 13:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. jan. 1. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!