Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy az öcsém semmit nem akar adni nászajándékba?
Karácsonyra meg a névnapomra se vett semmit nekem, pedig én mindig szoktam rá gondolni.
Egyébként 22 éves, dolgozik, havi 70 ezret keres nettóban. Még a szüleimmel lakik, teljes mértékben ők tartják el, nem kell neki semmire költenie, néha elmegy a fizetéséből sörözni a haverokkal, a többit félreteszi. Nincs barátnője sem.
hm...A telefonos smses dologért minimum pofán vágtam volna, és igenis a barátnőm lenne a tanúm.
Mármint a te esküvőd, te döntöd el.
A másik dolog meg az hogy miért vársz el nászajándékot? Mi ez? hogy elvárod?
Mi sem kaptunk mindenkitől. Pedig konkrétan rajtunk kívül 13 ember volt ott.( szűk család, barátok) Nagy cucc. Én kb leszartam hogy kiad ki nem. Engem az se érdekelt volna ha senki nem ad, csak legyenek ott akik fontosak nekünk....
Ezt volt aki nem értette meg, hogy se az ajándék nem érdekel engem, se az ha farmerban jön....de így se jöttek el páran. Azóta már tudom hogy nekik nem voltam fontos. Legalább kiderült. Több mint 10 éves "barátokról" van szó egyébként. Mármint azt hittem barátok.
Az hogy te az öcsédnek veszel ajándékot erre arra, az a te dolgod. Attól még nem kéne elvárni hogy ő is vegyen.
27/N
1. Miért KELL feltétlenül kapni valamit? Valahogy nagyon kisgyerekes ez a mondatod:
"Karácsonyra is, jó lett volna, ha egy csokit vesz, ami 100 Ft. Csak kaptam volna tőle valamit."
2. Ez után a mondata után mégis mire számítottál tőle?
"Erre a karácsonyfa mellett közölte: kapjátok be, tőlem nem kap senki semmit..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!