Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy az öcsém semmit nem akar adni nászajándékba?
Karácsonyra meg a névnapomra se vett semmit nekem, pedig én mindig szoktam rá gondolni.
Egyébként 22 éves, dolgozik, havi 70 ezret keres nettóban. Még a szüleimmel lakik, teljes mértékben ők tartják el, nem kell neki semmire költenie, néha elmegy a fizetéséből sörözni a haverokkal, a többit félreteszi. Nincs barátnője sem.
Az a baj,hogy a stílusodból fel lehet ismerni és gondolom van még pár regisztrálásod és azzal pontozod magad ennyire fel nulláról.A másik verzió meg,hogy szóltál a haveroknak gyorsan és azok nyomnak neked zöldet.
Majdcsak holnap lesz már és mentek a sulikába végre!
# 32
Amúgy ki ijesztett meg ennyire, és mivel? Tényleg kiváncsi vagyok, sokkal jobban érdekel, mint a kérdés.
"A kérdező kommentje:
... Hogy az én öcsikém ilyen lett... "
Na jó, az elején azt hittem, komoly kérdés, de ez tuti kamu.
Mi van, ennyire hiányzik a suli, gyerekek?
# 35
Srácok, eddig tartott rájönni, hogy kamukérdéssel állunk szemben? Nemár!
# 38
Nincs mit. Nagyon szívesen.
Nem az öcsikézésről esett le, hogy kamu, hanem arról, hogy az állítólagos öcsikéd csúnyán bekavart a hátad mögött a sztori szerint (tanú-ügy, sms a te telefonodról, szülők is beleszólnak), és te ezután öcsikézed, és azon sírsz, hogy nem ad egy képeslapot se az esküvődre?
Ugyan már, kisgyerek! Menj vacsorázni, fürödni, holnap iskola.
Hmmm nem vagy semmi.Te betegezel le engem? :-D
De nem süllyedek le a te szintedre,írkálj nyugodtan,úgyis törlik mint nagyon sok válaszodat :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!