Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz, hogy az öcsém semmit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy az öcsém semmit nem akar adni nászajándékba?

Figyelt kérdés

Karácsonyra meg a névnapomra se vett semmit nekem, pedig én mindig szoktam rá gondolni.

Egyébként 22 éves, dolgozik, havi 70 ezret keres nettóban. Még a szüleimmel lakik, teljes mértékben ők tartják el, nem kell neki semmire költenie, néha elmegy a fizetéséből sörözni a haverokkal, a többit félreteszi. Nincs barátnője sem.

2014. jan. 5. 16:33
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
16%

Az a baj,hogy a stílusodból fel lehet ismerni és gondolom van még pár regisztrálásod és azzal pontozod magad ennyire fel nulláról.A másik verzió meg,hogy szóltál a haveroknak gyorsan és azok nyomnak neked zöldet.

Majdcsak holnap lesz már és mentek a sulikába végre!

2014. jan. 5. 17:33
 32/42 anonim ***** válasza:
20%

# 32

Amúgy ki ijesztett meg ennyire, és mivel? Tényleg kiváncsi vagyok, sokkal jobban érdekel, mint a kérdés.

2014. jan. 5. 17:41
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

... Hogy az én öcsikém ilyen lett... "

Na jó, az elején azt hittem, komoly kérdés, de ez tuti kamu.

Mi van, ennyire hiányzik a suli, gyerekek?

2014. jan. 5. 17:41
 34/42 anonim ***** válasza:
39%

# 35

Srácok, eddig tartott rájönni, hogy kamukérdéssel állunk szemben? Nemár!

2014. jan. 5. 17:42
 35/42 A kérdező kommentje:
Figyelj, nem ismered a helyzetünket. Szoktam öcsinek, öcsikémnek hívni. Nagyon jó testvérek voltunk sokáig, aztán ütöttük egymást egy pár évig, de aztán elkerült ő is, én is más városba és alig találkoztunk. Megváltozott a kapcsolatunk és ő is.
2014. jan. 5. 17:42
 36/42 A kérdező kommentje:
Aki kamunak gondolja, oké. Sokszor én is úgy gondolom, bárcsak ne is lenne igaz az egész. Köszönöm az értelmes válaszokat!
2014. jan. 5. 17:43
 37/42 anonim ***** válasza:

# 38

Nincs mit. Nagyon szívesen.

2014. jan. 5. 17:44
 38/42 anonim ***** válasza:
67%

Nem az öcsikézésről esett le, hogy kamu, hanem arról, hogy az állítólagos öcsikéd csúnyán bekavart a hátad mögött a sztori szerint (tanú-ügy, sms a te telefonodról, szülők is beleszólnak), és te ezután öcsikézed, és azon sírsz, hogy nem ad egy képeslapot se az esküvődre?

Ugyan már, kisgyerek! Menj vacsorázni, fürödni, holnap iskola.

2014. jan. 5. 17:44
 39/42 A kérdező kommentje:
Iskolába mész? Jó neked, én dolgozni. Bárcsak még én is suliba mehetnék, jó is volt. :)
2014. jan. 5. 17:46
 40/42 anonim ***** válasza:

Hmmm nem vagy semmi.Te betegezel le engem? :-D

De nem süllyedek le a te szintedre,írkálj nyugodtan,úgyis törlik mint nagyon sok válaszodat :-D

2014. jan. 5. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!