Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz, hogy az öcsém semmit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy az öcsém semmit nem akar adni nászajándékba?

Figyelt kérdés

Karácsonyra meg a névnapomra se vett semmit nekem, pedig én mindig szoktam rá gondolni.

Egyébként 22 éves, dolgozik, havi 70 ezret keres nettóban. Még a szüleimmel lakik, teljes mértékben ők tartják el, nem kell neki semmire költenie, néha elmegy a fizetéséből sörözni a haverokkal, a többit félreteszi. Nincs barátnője sem.

2014. jan. 5. 16:33
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem meg neked van szövegértési problémád.A kérdező érthetően leírta.A 20 év az a barátnőjére vonatkozott,hogy azóta panaszkodik a családjáról neki.
2014. jan. 5. 17:09
 22/42 Je Veux ***** válasza:
75%
Jól megmondtad haver. :) (vállveregetés)
2014. jan. 5. 17:09
 23/42 anonim ***** válasza:
20%

Nem is kért senki meg téged külön arra,hogy olvasd el végig,de legalább baromságokat ne írj.

Amúgy is totál idegesítő vagy minden válaszoddal ahova betévedsz reagálni.Végre holnap suli.Már nagyon várom.

2014. jan. 5. 17:12
 24/42 Je Veux ***** válasza:
24%
Visszaírjam neked? Attól jobban aludnál? ;) (buksisimi)
2014. jan. 5. 17:12
 25/42 anonim ***** válasza:
13%
Havi hetvenbő mégis mire gondoltál mert egy kenyérpiritóból többre nem igen telne, vagy az egész havi fizú menjen ajándékra ne adj isten a megtakaritások is...
2014. jan. 5. 17:20
 26/42 A kérdező kommentje:
Nekem ha egy vázát vesz, az is jó, vagy egy képeslapot... A gesztus hiányzik. Hogy az én öcsikém ilyen lett... Nem az ajándék miatt, hanem a gesztus miatt. Karácsonyra is, jó lett volna, ha egy csokit vesz, ami 100 Ft. Csak kaptam volna tőle valamit. Erre a karácsonyfa mellett közölte: kapjátok be, tőlem nem kap senki semmit...
2014. jan. 5. 17:26
 27/42 anonim ***** válasza:
75%

eddig sem pénzről volt szó, hanem nászajándékról

/egyben a családot úgy értettem, hogy egy háztartás, tehát ha együtt élnek, együtt adnak ajándékot.../

4-es

2014. jan. 5. 17:26
 28/42 A kérdező kommentje:
Egyébként 25 éves vagyok.
2014. jan. 5. 17:27
 29/42 anonim ***** válasza:
(akkor jól gondoltam...együtt írtunk/
2014. jan. 5. 17:27
 30/42 anonim ***** válasza:
21%

24

Nyilván csak egy 30% körüli válaszoló van a gyakorikérdéseken. Nem kéne az intelligens válaszolók irányába érzett kisebbségi komplexusodat levetkőzni végre?

Csak kérdezem.

2014. jan. 5. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!